Tommy Körberg om ABBA-fansen - "De är ju helt galna"

10 jul, 2022, 20:55 
Tommy Körberg om ABBA-fansen - "Det är ju helt galna"

Tommy har en stark analys om ABBA fansen...

Annons
Tommy Körbergs plötsliga utspel om Björn Skifs: ”Den jäveln”
Tommy Körbergs plötsliga utspel om Björn Skifs: ”Den jäveln”

I maj var artisten Tommy Körberg på angenämt besök i London för att närvara på galapremiären av den omtalade avatar-showen "ABBA voyage". Väl på plats var artisten både upprymd och förväntansfull inför spektaklet.

Körberg om ABBA-fansen - "De är ju helt galna"

Recept.se Nyhetsbrev

–Det var ett spektakel, jävligt kul, det var blandad godis. Kul att se människor, alltså de här riktigt hardcore-fansen, de är ju helt galna. Nej men det var bra, snyggt ljus… Det var väldigt berikande och jävligt kul att se helt enkelt, säger Tommy Körberg till Nöjeslivet.

När Tommy får frågor om de samtal han delade med den upptagna och - återigen högst aktuella - Benny Andersson, visar det sig att mötet inte var särskilt långvarigt.

– Nej, vi bara hälsade lite. De satt i något VIP-rum någonstans. Vi bara: ”hej” och så, säger Körberg och visar med en nickande gest, skriver sidan vidare.

Annons

Omåttligt imponerad av ABBA-ikonens extravaganta stil

Benny Andersson fick Tommy Körberg att bli inspirerad då han bar en superkaftan i blommigt material. Kreationen ledde till rubriker i olika delar av världen. Tommy Körberg erkänner sig vara mäktigt imponerad.

– Jag fick se hans nya stiliga, rock. Den var jävligt snygg, säger Körberg till Nöjeslivet.

Foto: TT

Annons