Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tommy Körbergs hjärtskärande ord -kändiskvinnan svårt sjuk

14 dec, 2022, 15:00 
Ibraheem Alsalman

Legendaren berättar ärligt efter chockbeskedet om vännen och artistkollegan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Tommy Körbergs plötsliga utspel om Björn Skifs: ”Den jäveln”Brand logo
Tommy Körbergs plötsliga utspel om Björn Skifs: ”Den jäveln”

Det var i torsdags förra veckan som världsartisten Céline Dion, 54, avslöjade att hon hade drabbats av den obotliga sjukdomen stiff person syndrome. Det är en autoimmun sjukdom som påverkar det centrala nervsystemet och gör musklerna stela.

– Medan vi fortfarande lär oss om den här ovanliga sjukdomen så vet vi nu att det är vad som har orsakat alla spasmer jag har haft. Tyvärr påverkar dessa spasmer varje aspekt av mitt liv och orsakar ibland svårigheter när jag går och tillåter mig inte att använda mina stämband till att sjunga så som jag brukade, sa hon i en video på Instagram.

Céline Dion är kanske mest känd från den oerhörda låten "My heart will go on" från den legendariska filmen Titanic. Hon sjöng även om ”Beauty and the beast” i Disneyfilmen om skönheten och odjuret.

Annons

I Sverige gjorde Tommy Körberg en liknande insats när han sjöng låten på svenska.

Tommy Körbergs hjärtskärande ord – kändiskvinnan svårt sjuk

1992 sjöng duon ihop samma låt. Men det är inte låten i sig som har fått spridning utan det faktum att Céline Dion ser ut att tappa hakan när Tommy Körberg tar i från tårna.

– Det var kul när vi gjorde det där. Jag använder klippet i showen, säger Tommy Körberg enligt Expressen.

– Vad fan ska man göra? Man kan inte göra någonting. Det är en ganska oåtkomlig sjukdom.

– Det är jobbigt när man inte kan sjunga. Det är en mardröm, säger Tommy Körberg.

Han har försökt skicka med en hälsning till henne via artistkollegan Anders Bagge.

– Jag vet inte om det har nått fram, säger Körberg känslosamt.

Engelska medier har tidigare rapporterat att Céline Dions karriär kan vara i fara och att hon aldrig kommer kunna återvända till scenen för att uppträda. Uppgifter som hittills inte är bekräftade.

– Människor har sagt till mig under en period att Céline inte kommer att återvända till scenen för att uppträda, kanske aldrig någonsin, säger Las Vegas-journalisten Scott Roeben till Page six, enligt Expressen.

Annons