Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tommy Körbergs svåra kris med hustrun Anne-Charlotte – sanningen bakom

22 aug, 2022, 14:30 
Tommy Körberg och Anne-Charlotte Nilsson

Nu avslöjas Tommy Körbergs turbulenta tid med hustrun Anne-Charlotte!

Annons
Tommy Körbergs plötsliga utspel om Björn Skifs: ”Den jäveln”Brand logo
Tommy Körbergs plötsliga utspel om Björn Skifs: ”Den jäveln”

I flera år har artisten Tommy Körberg, 74, förfört det svenska folket med sin sångröst. Än i dag sjungs ”Stad i ljus” på alla möjliga ställen och det verkar inte finnas något som kan stoppa sångfåglarna.

I dag är han lyckligt gift med Anne-Charlotte Nilsson, 52. De träffades under en konsert som han själv höll i på Orust. De umgicks på kvällen och träffades dagen efter. Sedan dess har de inte blickat tillbaka.

– Hon hade ett så vackert leende, så jag blev bara helt upprymd av att titta på henne, har Tommy Körberg tidigare sagt i SVT-programmet "Ebbots ark".

Tommy Körberg var gift när de träffades

Förhållandet var till en början aningen komplicerad. Tommy Körberg var vid tillfället fortfarande gift med Kirsti Skavberg, även om paret bestämt sig för att avsluta relationen.

Annons

– Ja, men jag bodde i garaget. Det var inte så att jag lämnade en fungerande relation utan vi var båda på väg att göra slut med våra partners, sa Tommy Körberg till Aftonbladet.

– Men vi fick mycket skit på grund av åldersskillnaden. Tidningarna skrev också att jag var ”en ung dagisfröken från Uddevalla”, sa Anne-Charlotte Nilsson.

Tommy Körberg om att jobba med hustrun

Paret gifte sig 2007 och har i dag varit gifta i 19 år. De har dottern Elvira, 13, tillsammans. Tommy Körberg har dessutom barnen Erlend Körberg, 26, och Anton Körberg, 45, från tidigare förhållanden.

Anne-Charlotte Nilsson och Tommy Körberg är även kollegor. Hon jobbar nämligen som hans manager. I en tidigare intervju med Icakuriren har sångaren lovordat samarbetet.

– Det går bra att arbeta ihop. Anne-Charlotte är ju så vänlig och charmar sönder alla. Den förmågan har inte jag.

Tommy Körberg och Anne-Charlotte Nilsson
Tommy Körberg och hustrun Anne-Charlotte Nilsson.

Foto: TT

Annons