Tommy Nilsson om otroheten "Var ju inte så himla snyggt gjort"

11 dec, 2022, 09:00 
Tommy Nilsson

Tommy Nilsson berättar om felsteget i relationen med Malin Berghagen "Var ju inte så himla snyggt gjort"

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Bekännelsen om relationen...

Tommy Nilsson är far till sex barn. Artisten blev pappa igen i våras när dottern Leona kom till världen. Tommy och flickvännen Linda Olsson, 43, blev föräldrar och deras son Tim, 11 år, blev storebror.

Tim har flera halvsykon, Tommy har nämligen fyra barn till från tre olika relationer.

Äldst är barnen Angelica, 42, och Kalle, 30 som Tommy blev pappa till genom sina två av sina relationer.

Sedan träffade artisten kändisdottern Malin Berghagen. De två blev snabbt kära, gifte sig och skapade en familj. De fick barnen Linn, 27, och Isac, 20.

Äktenskapet tog slut efter flera år tillsammans. Tommy har pratat om svårigheterna att hantera en skilsmässa i det offentliga:

— Man kan väl säga att det var en jobbig skilsmässa och när man är två mer eller mindre kända personer så blir det ju också offentligt. Man går och gömmer sig, det är inte kul att se sig själv på någon löpsedel. Man får läsa om vad hon gör, hon får läsa om vad jag gör. Det blir inge roligt alltså, säger Tommy när han besöker podden Bathinas skilda möten.

Annons

Bedrog exhustrun — "Hade inte gjort det om vi haft det bra"

Tommy avslöjar att han sysslat med lite vänsterprassel i sina dagar. När Bathina frågar om han varit otrogen bestämmer sig artisten för att erkänna.

— Ja det var jag, det var jag. Jag kan väl skydda mig med att säga att vi hade det inte bra, det kan vara som en efterkonstruktion. Men jag hade inte gjort det om vi haft det bra, säger Tommy

Det visar sig att Tommy var otrogen mot sin exhustru när han träffade Malin Berghagen.

Han fortsätter:

— Men hur som helst, det var ju inte så himla snyggt gjort. Min fru blev ju vansinnig. Det var väldigt knasigt ett tag. Men jag kunde inte stå emot, så var det. Sedan var vi tillsammans, vi var väl gifta i 15 år tror jag.

Tommy Nilsson var inte helt trogen när han träffade Malin Berghagen.

Foto: TT

Annons