Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tommy Nilssons vändning i relationen med Malin Berghagen – 15 år efter tuffa skilsmässan

06 nov, 2022, 09:00 

Nu berättar han hur relationen ser ut idag.

Annons
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnenBrand logo
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen

IT-paret Tommy Nilsson och Malin Berghagen hade ett rejält omskrivet äktenskap från att de sa "Ja" till varandra 1993.

Äktenskapet varade i femton år, innan ex-makarna beslutade att gå skilda vägar. Nu berättar Tommy om relationen till Malin idag.

Stora familjelyckan

Sångfågeln Tommy Nilssons liv verkar idag gå som på räls. Han lever tillsammans med Linda Olsson och paret är sambos sedan 13 år tillbaka. Dessutom har livet kantades av stor familjelycka på senare dagar.

Linda och Tommy har sedan tidigare sonen Tim, 11, och i år välkomnade de en ny liten bebis till världen. Men inte nog med det, Tommy blev dessutom gammelmorfar när barnbarnet Robin Jonsson i år också blev pappa.

Tommy Nilsson med sambon Linda Olsson
Tommy med sambon Linda, som också har en karriär som sångare.

62-åringen blev alltså både pappa, och gammelmorfar samma år! Nu är han officiellt sexbarnspappa, och får testa på småbarnslivet på nytt med sin Linda. Och visst verkar kärleken spira mellan makarna, trots att de har fullt upp:

Annons

– Min sambo sedan 13 år och min lycka i livet. Jag träffade henne efter en mycket offentlig och jobbig skilsmässa. Hon har en jättefin karriär som artist och det är klart att ibland krockar våra scheman. Men det är inte värre än för de flesta barnfamiljer. Man kan leva sin dröm och ändå ha en familj, säger Tommy Nilsson till Expressen.

Nya orden om relationen till Malin Berghagen

Men kärlekslivet har inte alltid varit smärtfritt. Uppbrottet från ex-frun Malin Berghagen 2007 blev omskrivet och oerhört uppmärksammat, och Tommy har tidigare berättat till Expressen om hur tufft det var.

– Det var tufft i början. Det är aldrig lätt att skiljas, men nu tror jag att vi är på en bättre plats båda två.

Tommy Nilsson med ex-frun och dåvarande flickvännen Malin Berghagen.
Malin och Tommy var ett av de hetaste kändisparen under 90-talet.

Tommy och Malin har dottern Linn, 26, och sonen Isak, 19 tillsammans, och att de numer är utflugna har påverkat det forna parets relation.

Annons

– Lillgrabben är ju fortfarande under våra vingar. Jag och Malin pratar ibland, vi umgås inte, men vi måste ju prata om barnen. Jag är glad att hon har det bra, sa Tommy tidigare till Expressen, när barnen inte ännu var arton år fyllda.

Men i den nya intervjun med samma tidning, Expressen, berättar han om hur relationen förändrats nu när barnen inte längre står mellan dem.

– Vi har två barn ihop men de är äldre nu så vi behöver inte ha någon daglig kontakt om dem. Det är inte så att vi umgås, hon har sitt och jag har mitt. Livet går vidare.

Foto: TT

Annons