Tommy Nilssons lycka med fästmön – efter svåra tiden

17 aug, 2022, 08:00 
AvMinna Sarpaneva
Tommy Nilsson

Öppnar upp sig om kärleken och framtidsplanerna.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Med sin säregna stämma och texter som går rakt in i hjärtat har Tommy Nilsson, 62, kommit att bli en oerhört folkkär artist.

Stämband av guld till trots så har Tommys privatliv varit allt annat än gyllene genom åren. Artisten har tampats med både missbruk och spruckna förhållanden.

Sedan kom vändningen och idag lever han ett helt annat liv.

Tommy Nilssons barnbesked

Tommy Nilsson blev pappa för första gången när han var 20 år gammal. Senast i maj välkomnade han och fästmön Linda Olsson, 43, en liten dotter. Några månader senare blev han gammelmorfar.

Recept.se Nyhetsbrev

– Det är en knasig familj. Det roligaste är nästan när jag ser framför mig att jag ska gå med mitt barnbarn och rulla barnvagn tillsammans med honom för att vi har varsitt barn. Det är jätteknasigt förstås, men härligt samtidigt, säger Tommy till Expressen.

Annons

Idag har artisten sex barn, två barnbarn och ett barnbarnsbarn. Men några fler barn lär det inte bli.

– Varför skulle jag skaffa ännu fler barn? Jag kan ju knappt hålla reda på dem jag har. Nej nu känns det bra, nu är det slut med det.

Tommy Nilssons lycka efter tuffa tiden

Det kanske inte blir fler barn för Tommy Nilsson men det betyder inte att han och sambon inte har planer för framtiden.

Tommy och Linda träffades för 14 år sedan. Då gick Tommy igenom en mörk period.

Han brottades med efterdyningarna av skilsmässan från Malin Berghagen och hade hamnat i ett missbruk. Mötet med Linda blev ljuspunkten och idag är de självdestruktiva vanorna en del av det förflutna.

För några år sedan förlovade paret sig, och de planerar att gifta sig tids nog men har i dagsläget inte bråttom med bröllopsplaneringen.

– Vi har pratat om det många gånger men sedan blir det inte av bara. Nu tror jag vi är inne på att ha en bröllopsfest och att det inte behöver vara så himla traditionellt. Det känns inte lika viktigt eller bråttom, helt plötsligt så gör vi det bara tror jag.

Annons

Tommy har tagit ut pappaledighet för första gången i karriären och numera ligger fokusen på att mysa med familjen.

Foto: TT

Annons