Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tony Irving visar upp makalösa bilderna - så har du aldrig sett honom förut

27 maj, 2023, 13:00 
AvFelicia Plåt
Tony Irving
Nu är det dags för finalen i Let´s Dance. Foto: TT

Tony Irving visar upp nya sidor.

Annons

På lördag är det dags för finalen i Let´s Dance. Efter 10 tuffa veckor ska vi nu få reda på vem som tar hem glasskon. Blir det komikern Hampus Hedström eller skidstjärnan Charlotte Kalla?

Tony Irving: ”Längtar efter att säga hur dåligt de alla börjar”Brand logo
Tony Irving: ”Längtar efter att säga hur dåligt de alla börjar”

Let´s Dance finalen

Under semifinalen förra veckan var det Renaida Braun och danspartnern Tobias Bader som fick åka hem. Men hon är inte den första utan flera danspar har fått åka hem. Men till allas förtjusning så kommer alla tillbaka inför finalen för att göra en sista dans.

Några som slipper åka ur tävlingen utan är med varje vecka och bedömer och ger tips till kändisdansarna är den fantastiska Let´s Dance juryn. Den består av Ann Wilson, Dermot Clemenger och Tony Irving.

Tony har varit med under alla säsonger och har alltid varit känd som en av de hårdaste domarna. Men har han ändå gått rakt in i svenska folkets hjärtan och blivit en riktigt profil sedan Let´s Dance start.

Annons

Visar upp nya sidor

Förutom Let´s Dance har han även jobbat med radio och bjuder gärna på sig själv. Även på sociala medier är han inte rädd för att visa upp härliga och roliga bilder från sitt liv. Och nu har han delat med sig av bilder som vi aldrig sett honom förutom.

I inlägget skriver han följande:

– Bara för sköjs skull en liten Flashback i olika sätt jag har paketerat mig för olika updrag.

Och sedan får vi ett härligt bildspel från Tonys alla olika looks under åren. Det är både från danstiden och när han är utklädd i alla möjliga olika utstyrslar och galna frisyrer. Och följarna älskar det.

– Wow, vilket CV. Djupt imponerad, skriver en följare.

– Wow! Vilken cool kavalkad, skriver en annan följt av:

– Tack för att du bjuder på dig själv och vågar göra det!

Vi hoppas att Tony fortsätter att bjuda på sig själv, men nästa gång vi ser honom är han nog lika nervös som alla hemma i TV-sofforna på att se vem som vinner årets säsong av Let´s Dance.

Annons