Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tv-profilen flyr drömhuset efter uppmärksamheten – flyttar till hemlig ort

05 dec, 2021, 14:30 

Karl Fredrik på Österlen heter programmet som trollbundit tittarna med sina vackra och upplyftande bilder från den vackra 1600-talsgården. Men nu har det blivit för mycket.

Annons
Allt om Karl Fredrik Gustafsson!Brand logo
Allt om Karl Fredrik Gustafsson!

Floristen och tv-profilen Karl-Fredrik Gustafsson, 35, har haft ett händelserikt år. Den ständigt leende Karl Fredrik har tillsammans med sambon Petter byggt upp ett mindre trädgårdsimperium mitt i hjärtat av Österlen. Besökare har flockats för att besöka deras vackra 1600-talsgård Eklaholm, vars utveckling de delat med sig av i tv-programmet Karl Fredrik på Österlen.

Men någonstans har det blivit för mycket. Uppmärksamheten har fått affärerna att (bokstavligen) blomstra, men det har blivit tufft för paret att skilja på jobb och privatliv när de både bor och jobbar på gården.

Därför berättar Karl Fredrik nu i en intervju med Expressen att det är dags att söka sig vidare. Inte helt och hållet såklart, men ett privat näste där de kan gömma sig lite från allmänhetens blickar var nödvändigt.

De vill inte avslöja var huset ligger någonstans.

– Bara att det ligger på pendlingsavstånd till Eklaholm, att det är ett stenhus från 30-talet och att det ska bli en plats för oss själva, säger Karl Fredrik till Expressen.

Annons

Karl Fredrik och Petter Kjelléns stora plan

I våras tog Karl Fredrik och Petter ännu ett steg i sin relation, när de förlovade sig under en resa till Gotland. Om Karl Fredrik och Petter får sin vilja igenom blir bröllopet en pampig historia i Italien.

– Vi vill vänta till coronan är över, men kanske nästa sommar. Vi funderar på att hyra ett slott i Italien för 200 gäster. Micael Bindefeld har sagt att han vill vara med och arrangera bröllopet, har floristen sagt till Aftonbladet.

– Vi tänker middag på fredagen för att alla ska lära känna varandra. På lördagen är det bröllop, och sedan en lyxig brunch på söndagen.

Annons