Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

TV-profilen Matilda Bozas härliga bröllopsglädje: "Aldrig upplevt..."

12 jun, 2023, 13:30 
Vendela Lönnqvist
Matilda Boza om bröllopet och kärleken!
Matilda Boza om bröllopet och kärleken!

Tv-profilen Matilda Bozas liv rullar på – kanske bättre än någonsin!

Annons
5 saker du inte visste om Matilda BozaBrand logo
5 saker du inte visste om Matilda Boza

Den 31-åriga Matilda Boza är ett välkänt ansikte i tv-rutan.

Som nyhetsankare och tv-profil rullar karriären på för fullt, men just nu lever hon livet som mammaledig till hennes första barn Ben.

Ben, cirka sex månader gammal, fick hon tillsammans med maken Jonathan som hon gifte sig med i september 2019 – efter att ha varit tillsammans sedan de var bara 15 år gamla.

Så träffade Matilda Boza sin man Jonathan

Paret träffades sista året på högstadiet och förklarade sin kärlek till varandra framför nästan 100 gäster i Italien.

– Det var precis innan pandemin, så det var tur att vi hann med det innan, ett fint minne. Själva bröllopet var ganska enkelt. Det viktigaste för oss var att ha våra nära och kära på plats och att det var en härlig stämning och en kul fest, och det blev det, sade tv-profilen i en tidigare intervju med Hänt.

Matilda Boza om första mötet med sonen Ben

Och baby blues? Det har det inte varit frågan om för Matilda och Jonathan. Istället levde hon länge på sitt första möte med sonen:

– Mitt första starka möte eller minne av förlossningen efteråt, det är när de lyfter upp Ben mot mig så tittar vi varandra i ögonen. Vi får ögonkontakt. Det var häftigt att möta min son och en ny människas blick för första gången! Det var en av de häftigaste sakerna jag har gjort i mitt liv, berättade hon för tidningen Mama.

Annons

Så många barn vill Matilda Boza ha

Att så småningom ge Ben ett syskon är planen för paret, berättade Matilda. Hon och maken har nämligen två syskon vardera, något de skulle vilja att Ben också får uppleva. Men det är ingenting hon tar för givet.

– Ja, vi har båda två syskon var och vi har absolut pratat om att vi vill ha syskon till Ben. Sedan får vi se om det går och hur det går och hur många. Men om vi får önska så vill vi gärna ha tre barn, sade hon till Hänt.

Matilda Bozas lycka på bröllopet

Hennes följare får ofta ta del av hennes vardag tillsammans med Jonathan och sonen – som verkar alldeles underbar.

Nu befinner sig nämligen hela familjen på sina vänners bröllop, norr om Stockholm – och verkar ha det himla bra, iallafall av hennes uppdateringar på Instagram att döma.

Annons