Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV-profilens dolda familjeliv – hemliga sanningen avslöjad

31 mar, 2022, 11:30 
Därför har vi inte sett Mästerkock-profilens familj!
Annons
Så mycket tjänar juryn i ”Sveriges mästerkock” – hela listanBrand logo
Så mycket tjänar juryn i ”Sveriges mästerkock” – hela listan

Helena Ekman blev kändis över en natt och tog Sverige med storm när hon vecka efter vecka imponerat på juryn i Sveriges Mästerkock. Men igår var det tyvärr slutlagat, och Helena föll minst sagt på målsnöret. Hon knep en tredje plats, och verkar inte hänga läpp för det.

"Ikväll firar jag med Champagne !! Inte för att jag missade finalen utan för att jag vann en 3:e plats i Sveriges Mästerkock 2022 och faktiskt bästa tjej"

Så skrev Helena på sin Instagram efter att programmet sänts, och nåddes av hyllningar i kommentarsfältet. Det blev inget kokbokskontrakt, men hon verkar i alla fall ha vunnit folkets hjärtan!

I blåsväder

Det är alltså klart att Helena inte vann årets upplaga – till mångas stora förvåning. Hennes medverkan i programmet har nämligen varit en stor snackis, och det har spekulerats om att hennes "vinst" har avslöjats i förtid.

Och det hela började redan innan säsongen. Helena var nämligen med i Nyhetsmorgon och lagade mat, något många tyckte kunde tyda på att hon hade vunnit.

Annons

"Jag förstår inte heller varför hon var med på Nyhetsmorgon och lagade mat? Ska alla som blir uttagna till Gävle få vara med i Nyhetsmorgon? Det här är bara jättekonstigt??!!", skrev en användare.

När hon sedan la upp en bild på sig själv och tidigare jurymedlemmen Leif Mannerström väckte hon den sovande björnen igen. Folket rasade, över vad som misstänktes vara ännu ett tecken på att hon skulle gå segrande ur programmet. Något som alltså visat sig inte stämma.

"Hmmm… i boksammanhang (bakgrunden) och Mannerström… kan det vara årets mästerkock som avslöjas i förväg på bilderna…? ", skrev en följare.

Verkliga anledningen bakom beslutet

Runt 3600 personer följer Helena på Instagram, där hon mestadels delar med sig av sin resa i programmet, och självklart massor av matlagning. Då och då visar hon upp lite glimtar från vardagen, som en härlig kaffepaus i solen!

Annons

Men den uppmärksamma har märkt att en stor del i Helenas liv är nästintill spårlöst försvunnen på Instagram – hennes familj.

Det hela har en aningen hemlig förklaring, hon har nämligen ett till Instagram-konto, något som Hänt först rapporterade om.

I beskrivningen står det att det är hennes privata konto, och följarantalet är markant lägre. Tvärtom gäller inläggen, bakom låset gömmer sig hela 1259 dolda foton. Vad som krävs för att ta sig in i värmen är oklart, men hittills är det bara drygt 200 personer som är en del av den exklusiva kretsen.

Efter Hänts artikel laddade hon upp en instagram-händelse och gav svar på tal:

"Allt i ens liv kan inte vara offentligt" skrev hon, och fortsatte:

"Men här är några bilder på min underbara familj"

En bild på hunden Pepsi, maken och Helena på solsemester och sonen visade hon då upp. Ett litet smakprov på vad som döljer sig bakom lås och bom!

Foto: TV4, Skärmdump Instagram

Annons