Tv-stjärnan Bob Saget hittad mystiskt död – polisens förklaring

Tv-stjärnan Bob Saget hittad mystiskt död – polisens förklaring

NEER
Bob Saget, tv-stjärnan, har mist liv under mystiska omständigheter.
Folkkära svenska kändisarna som lämnat oss 2021
Slå på ljud

Bob Saget blev en pappafigur för hela det amerikanska folket med sin roll i den klassiska komediserien Huset fullt. Bob var också en aktad ståuppkomiker med ett väldigt gott rykte i branschen.

Hans död har slagit ner som en bomb i nöjesvärlden, där många tongivande röster skyndat med att uttrycka sin sorg och bedrövelse.

Bob Saget hittad död – här är polisens förklaring

Bland annat hans motspelare i Huset Fullt, John Stamos.

"Jag är förstörd. Jag är bedrövad. Jag är fullständigt chockad. Jag kommer aldrig någonsin att få en vän som honom igen. Jag älskar dig så mycket, Bobby", skriver John på Twitter.

Bobs död omgärdas av mystiska omständigheter. Han hittades död i ett rum på hotellet Ritz-Carlton i Orlando, och polisen har inte funnit några tecken på brott eller narkotika vid platsen.

Stjärnan var mitt uppe i en turné. Han uppträdde i Jacksonville i Florida i lördags och hade gig inplanerade ända fram till maj. Så sent som i söndags skrev han följande på Twitter.

”Älskade kvällens show. Tacksam publik. Jag är glad att vara tillbaka i den här skiten”, skrev han och avslutade med en länk till sin hemsida för kommande turnédatum.

"Jag älskar varenda ögonblick"

På Instagram uttryckte han samma sorts glädje över att vara tillbaka på scenen.

"Jag är tillbaka i humorbranschen och känner likadant som när jag var 26. Jag antar att jag är på väg att hitta en ny röst och jag älskar varenda ögonblick", skrev Bob nyss.

Polisen och brandkåren kom till hotellet efter att personalen på plats hittat Bob i hans rum. Han blev förklarad död på plats.

– Vi har ingen information om dödsorsaken och våra utredare har inte hittat några tecken på brott eller droganvändning i det här fallet. Rättsläkaren kommer att säga sitt om förklaringen och händelseförloppet i dödsfallet, säger polisen till amerikanska nyhetssajten TMZ.

LÄS MER: Silvia och familjesjukdomen – planen med kungen: "Viktigt"

LÄS MER: Kungens okända ungdomskärlek – kunde ha blivit Sveriges drottning

LÄS MER: Hemliga spelet bakom kungaparets vaccinering

LÄS MER: Kungafamiljens värsta kris någonsin – spelet bakom avslöjas