Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-favoriten i läskig olycka: ”Accelererade med full kraft”

16 maj, 2024, 08:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Det var ett sorgligt besked som nådde Sverige när det meddelades att nyhetsankaret Anna Lindmarker, 63, skulle avsluta sin karriär på TV4.
Annons

Anna Lindmarker avslutade karriären efter 26 år

Det var under det omfattande sparpaketet som kanalen hade frågat om Anna skulle kunna tänka sig att gå i förtidspension, något hon svara ja på. Ett avgångsvederlag rikare och Anna avslutade sin 26 år långa karriär för gott – med blandade känslor.

– Jag gick igenom ganska många olika faser. Jag blev lite arg och så blev jag glad och så blev jag ledsen, sa hon till Expressen då.

Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”Brand logo
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”

Anna Lindmarkers familjelycka – skaffade ny hund

Det visade sig kort därefter att Anna torkade tårarna och gick och skaffade sig en ny familjemedlem i form av en liten, röd labradoodle som fick heta Tingeling.

Annons

Anna är en van hundägare och hade sedan tidigare en Golden doodle vid namn Baloo och labradoodlen Emmylou.

Obehagliga olyckan med hunden

Och hur mysigt det än låter med tre hundar, är det vissa stunder som inte riktigt går som planerade.

Anna Lindmarker tog till Instagram för att berätta om den obehagliga olyckan som inträffade under en hundpromenad i skogen.

”En av de här gullisarna ordnade så att matte fick åka till närakuten idag med ett stort, smutsigt jack i fingret. (Ingen har bitit mig.) Gissa vem? Baloo, Tingeling eller Emmylou?”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

Annons

”SVAR! Alla tror att Tingeling bits! Det gör hon inte alls. Baloo drog omkull mig i skogen när han fick upp ett spår. Ingen skada skedd på något vilt djur, han sprang runt lite inom synhåll med kopplet efter sig men kom tillbaka efter en minut.”

"Oskyldig"!

I en senare inlägg klargör den före detta tv-profilen det hela, eftersom många trodde att det var busfröet Tingeling som orsakade olyckan:

”Tingeling är oskyldig! Intressant att så många tror att hon använder tänder, att hon bits, för det gör hon inte ett dugg. Och valptänderna är borta sen länge. Det var Baloo som accelererade med full kraft i skogen efter ett spår och orsakade skadan. Han sprang runt i några cirklar med kopplet efter och kom tillbaka sen så ingen skada skedd. På något vilt djur menar jag.”

Skönt att höra att det trots allt gick bra.

Annons