Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-profilen brister ut i tårar – efter sorgliga händelsen i sitt program

08 feb, 2024, 18:30 
Deltagarna i Farmen och Anna Brolin
Farmen är tillbaka på TV4 med full kraft och ännu en gång är Anna Brolin i spetsen. Och det är en säsong fylld av tårar – nu brister det för profilen.
Annons
7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Farmen är programmet där de tävlande får testa på det traditionella bondelivet med allt vad det innebär, en inte helt lätt uppgift.

Nej, särskilt den nya säsongen har bjudit på många tårar särskilt på grund av splittringar och intriger i gruppen.

Det har varit så pass illa att tittare riktat kritik mot TV4, och nu blir den spända situationen på gården tydligare är någonsin.

Kritiken mot TV4:s Farmen

Redan tidigt i säsongen uppstod drama mellan deltagarna och det dröjde inte länge innan profiler började hoppa av.

Annons

En av dessa var den tidigare bloggaren och numera mäklaren Desirée Nilsson som säger att hennes artrit och psoriasis förvärrades under programmet:

– Jag fick ont i kroppen, blåmärken och sår. Det blir så när jag blir stressad och har mycket ångest, mitt immunförsvar går ner i botten direkt, har hon förklarat för Aftonbladet.

Tittare har även kritiserat TV4 för att inte ingripa när stämningen bland deltagarna varit som sämst, till exempel har flera sagt att det påminner om mobbning.

Om den saken har Joel Bendrik, exekutiv producent för Farmen, skrivit så här till Aftonbladet:

"Vi pratar med alla deltagare hela tiden, särskilt om det upplevs som att det finns problem i gruppen. Vi agerar alltid så fort vi ser, eller misstänker, att någon känner sig utanför eller inte mår bra. Det sker genom samtal i grupp och på individnivå".

Dessvärre kan man konstatera att situationen inte blivit särskilt mycket bättre. I onsdagens program brister det för storbonden Jennifer.

Annons

TV4-profilen brister ut i gråt

Det är när Jennifers kompisar Tim och Fredrik båda lämnat gården för en vecka på "Torpet" som det blir för mycket för storbonden.

Jennifer känner sig ensam och att de andra deltagarna inte förstår att hon också har känslor även om hon inte alltid visar sig ledsen utåt:

– Bara för att man är stark betyder det inte att man inte har känslor. Bara för att man går runt med sina känslor i ensamhet så betyder det inte att man mår bra, säger hon i en synk medan tårarna rinner.

Annons
Jennifer gråter i Farmen
Jennifer känner sig missförstådd för att hon inte alltid visar sina känslor utåt.

En som dock märker att TV4-profilen går igenom något är Cornelia. Hon går till slut fram och frågar varför Jennifer är vresig, och de hela slutar med en kram mellan kvinnorna.

Cornelia kramar Jennifer i Farmen
Jennifer vågar visa sig sårbar – och får en kram av Cornelia.

Så fint!

Foto: Skärmdump TV4

Annons