TV4-profilen försvann från rutan – dyker upp helt oigenkännlig på nya bilden

31 aug, 2022, 10:30 

Här dyker han upp – och går nästan inte att känna igen!

Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Efter en intensiv vår i rutan försvann plötsligt David Lindgren och Petra Mede från strålkastarna efter att Let's Dance-vinnaren var korad. Duon hade verkligen gjort sig förtjänt av lite vila efter fartfyllda kvällar på dansgolvet.

När David Lindgren nu visar upp sig, månader efter att vi sist såg honom i rutan är det inte många som känner igen honom – han har genomgått en riktig utseendeförändring!

Bebisavslöjandet i sändning

Strax innan att ena halvan av programledarduon lämnade rutan var hon höggravid, och det handlar självklart om Petra Mede. Många var nyfikna på den nya bebisen, men det var knäpptyst från mamman själv innan det avslöjades av misstag, i direktsändning!

Petra skulle gästa Tilde de Paula Ebys talkshow Tilde, och när programledaren presenterade nästa veckas gäster slank det ut en liten groda.

Annons

– Jag skulle vilja påminna er om vad som händer nästa fredag. Då nyblivna mamman Petra Mede berättar om sin nya show 50/50, sa Tilde i sändning, och många hajade till.

Som tur är verkade Petra inte upprörd över avslöjandet när hon dök upp i programmet. Det nya tillskottet blev en liten flicka, som fått namnet Paula Ella Mede.

Helt nya utseendet

David Lindgren har det varit om möjligt ännu tystare från. Samtidigt som han syntes i Let's Dance-rutan hade han fullt upp på en annan scen, då han var en av huvudrollerna i musikalen Saturday Night Fever. Det är därför inte konstigt att han nu unnar sig lite vila, utanför rampljuset.

"Har ni en bra sommar? Jag har det riktigt skööönt! Ledig o då blir det inte mycket aktivitet här på sociala medier. Men nu är jag inne i stan för ett möte & då tänkte jag att passa på o bjussa på en sommarselfie" Skrev programledaren i mitten av juli.

Annons

Och semestern verkar dessutom komma med en helt ny look. När han delade med sig av en bild på Instagram flödade komplimangerna in, och många förvånades över profilens plötsliga utseendeförändring.

Foto: TT/Instagram

Annons