Ändringen i Efter fem väcker starka reaktioner – Tilde de Paula lämnar och ersätts

31 aug, 2022, 06:00 
Tilde de Paula Eby i Efter fem

Nu reagerar många.

Annons

Succéprogrammet Efter fem har på kort tid kommit att bli en riktig favorit i rutan. Efter ett långt sommaruppehåll är aktualitetsprogrammet äntligen tillbaka, men ännu är inte allting som det brukar.

Under veckan presenterades en del ändringar, och tittarna reagerade starkt.

TV4s besked

I rutan är vi vana att se programledarproffsen Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Axel Pileby och Maximillian Artell. För många är de bekanta ansiktena ett viktigt och tryggt inslag i vardagen, så när en av de plötsligt försvinner dröjer det inte lång tid innan reaktionerna stormar in.

När säsongen drog igång för säsongen var Anna Brolin nämligen spårlöst försvunnen. Hon lämnade ett sådant tomrum efter sig i rutan att tittarna överöste kanalens kommentarsfält med frågor om vart hon befann sig.

Och skam den som ger sig, för till slut gav kanalen ett besked om TV4-profilens framtid i rutan.

"Många av er har frågat var Anna Brolin har tagit vägen! Hon har haft fullt upp med inspelningarna av Farmen under sommaren - men nästa vecka är Anna tillbaka i rutan igen! Vi längtar" Skrev Efter fem förra veckan på Instagram.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Tilde lämnar

Nu är ändringen ett faktum. Efter att ha spelat in Farmen på annan ort är Anna Brolin äntligen tillbaka i tv-rutan.

"Tillbaka!!! Hoppas ni är med oss. " Skriver stjärnan själv på Instagram under en glad bild tillsammans med kollegan Henrik Alsterdal.

I kommentarsfältet är en sak tydlig: tittarna har verkligen saknat henne i rutan, och återkomsten hyllas!

"Äntligen har du hittat tillbaka till dina fina vänner i detta program. Välkommen Anna" Skriver en användare.

"Underbart du är tillbaka så efterlängtad fina vackra Anna" Skriver en annan.

Men när Anna Brolin kommer tillbaka, lämnar en annan favorit. Det handlar om Tilde de Paula Eby, som kommer lämna Efter fem ett tag för andra projekt.

"Två veckors rivstart på hösten med Efter fem! Nu preppar jag inför Valveckan och önskar Anna varmt välkommen tillbaka från Farmen!" Skriver Tilde på Instagram.

Även Tilde möts av ett enormt stöd i kommentarsfältet. En användare hoppas att hon kommer tillbaka snart, medan flera andra passar på att hylla hennes insatser.

Annons

Hur länge hon är borta är okänt, men då valdagen börjar närma sig, det är mindre än två veckor dit, kan man anta att frånvaron inte blir långvarig.

Foto: TT/Instagram

Annons