Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tildes besked – egna orden om Anna Brolins framtid i Efter fem

29 aug, 2022, 12:00 
AvIbraheem Alsalman

Nu vet vi mer om Anna Brolins framtid i programmet!

Annons
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!Brand logo
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

TV4 storsatsade för ett par år sedan och startade ett nytt tv-program – Efter Fem! Konceptet är ungefär samma som Nyhetsmorgon där man fångar dagens viktigaste nyheter. Det kan vara allt från politik, nöje till sport och inslag från hela världen.

När kanalen satsade stod det klart att Tilde de Paula Eby, 49, skulle leda programmet. Den folkkära programledaren har många år i ryggen inom tv-branschen där hon främst synts i långköraren och succéprogrammet "Nyhetsmorgon". Vid hennes sida hittar vi bland annat Axel Pileby, Henrik Alsterdal och Maximilian Artell.

Nu är programmet tillbaka efter sommaruppehållet och vanligt bjuder Tilde, Axel, Henrik och Maximillian på inslag som roar, upprör och upplyser oss. Speciellt nu när det vankas ett riksdagsval om mindre än två veckor.

Annons

Men det är inte helt spikat vilka som faktiskt kommer leda programmet framöver. Då och då har vi setts Anna Brolin ta över när Tilde bland annat jobbat med andra projekt som Lets Dance.

Tildes egna ord om Anna Brolins framtid i Efter Fem

Anna Brolin har också en gedigen och lång journalistisk erfarenhet där hon mest var sportjournalist. Hon leder även det omåttligt populära underhållningsprogrammet Farmen och det fanns vissa frågetecken om vi kommer få se henne leda Efter Fem i framtiden.

Nu har vi fått svaret – från självaste Tilde de Paula.

Som bekant hålls det ett val den 11 september och redaktionerna runtom i landet laddar för fullt. Det innebar att Tilde kommer ha andra uppdrag och då kommer vi få se Anna Brolin hoppa in som programledare för Efter Fem.

"Två veckors rivstart på hösten med Efter Fem. Nu preppar jag inför Valveckan och önskar Anna varmt välkommen tillbaka från Farmen!", skriver Tilde på Instagram.

Va roligt att vi kommer få se Anna i Efter Fem igen!

Annons