TV4-profilen går inte längre att känna igen – sanningen bakom utseendeförändringen

01 jan, 2023, 18:40 

Nu fångas Erik Haag på bild helt oigenkännlig. Detta är varför.

Annons

Erik Haag har en lång och framgångsrik karriär bakom sig i rutan. Han och frun Lotta Lundgren har till och med fått äran att vara julvärdar, även om det rörde upp en del känslor...

Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!
Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!

Han är inte svår att känna igen. Det yviga håret och den karaktäristiska mustaschen har blivit lite av hans signum – så vad har hänt nu?

Erik Haags plötsliga utseendeförändring

Ja, det kommer nog vara många som tittar en extra gång när Erik Haag gästar Agneta Sjödin nyårskarameller under söndagskvällen. Han har nämligen helt bytt utseende, och frågan är om det ens är han? Men svaret är ja.

Det bruna håret är skiftar istället i blont, och han rockar numera en hockeyfrilla. Dessutom är mustaschen och polisongerna som bortblåsta. Se själva!

Annons
Erik Haag
Erik som vi är vana att se honom...
Erik Haag
...och hans helt nya look!

Men vad är då anledningen till denna plötsliga helvändning? Jo, Erik Haag är nämligen i vår aktuell med programmet Padeldrömmar, en helt ny humorserie på TV4. Förutom Erik kommer vi få se Björn Gustafsson och Arantxa Álvarez i huvudrollerna.

Succéprogrammet med frun Lotta Lundgren

Det finns alltså en rimlig förklaring bakom de korta shortsen och den modiga frisyren. Men frågan är hur länge han kommer rocka den nya stilen innan mustaschen är tillbaka?

Annons

Det är ju inte heller första gången vi ser Erik i full mundering. Han gjorde tillsammans med frun Lotta storslagen succé på SVT med programmet Historieätarna där paret prövade på livet i olika tidsepoker. Efter tre säsonger försvann det från rutan 2016.

I fjol hade programmet En smak på livet premiär på TV4, där paret återigen axlade programledarrollen. I programmet bjöd de in kända svenskar för att få sig en resa genom livet och minnen – via maten.

Foto: TT

Annons