TV4-profilen pinsamma tabbe – alla blir helt ställda: "Sist men inte minst"

07 sep, 2022, 13:00 
AvIbraheem Alsalman

Politikern var förvånad över händelsen.

Annons
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

Valspurten närmar sig antiklimax och på söndag går vi till val för att bestämma vilka som kommer leda Sverige de kommande fyra åren. Blir det Magdalena Anderssons lag eller kommer Ulf Kristerssons till makten?

Det mesta tyder på att det kommer bli superjämnt mellan blocken och i skrivande stund skiljer det endast 10 000-15 000 röster. Så nära är det mellan blocken!

De allra viktigaste frågorna för allmänheten är kriminaliteten, sjukvården, klimatet och de stigande elpriserna. Sistnämnde beror på energibristen efter att Ryssland stramat åt tillgången till följd av de hårda sanktionerna som landets utsätts för efter invasionen av Ukraina.

Partiledarna håller just nu på att åka landet runt för att intervjuas och framföra sin politik så begripligt som möjligt. Den här veckan, som också är sista veckan innan valet, har de synts i tv flitigt för att debattera och locka väljarna.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

TV4-profilen pinsamma tabbe – alla blir helt ställda

Under måndagen och tisdagen var det dags för TV4:s stora partiledardebatt där de valde att dela partiledarna i två grupper. Och under tisdagen var det dags för Magdalena Andersson, Ulf Kristersson, Johan Pehrson och Per Bolund.

Det blev som vanligt hetsigt i debatten och många pratade i mun på varandra.

Sedan blev det stelt i studion.

För det var när programledarna Jenny Strömstedt och Ann Tiberg skulle ställa en fråga till Per Bolund (MP) som det blev helt tyst.

Det handlade helt enkelt om att Ann Tiberg, som annars är en väldigt skicklig och insatt politikreporter på kanalen, hade glömt namnet på Miljöpartiets språkrör.

– Elpriserna har blivit ett stort orosmoln inför vintern och inför framtida elektrifieringen av samhället, sa Ann Tiberg innan hon tystnade.

Därefter följde Jenny Strömstedt upp snacket med att tacka Per Bolund, trots att han hade räckt upp handen för att svara.

Annons

Men till slut så fick han ordet och konstaterade:

– Sist men inte minst, kan man säga, sa Per Bolund innan han fortsatte prata om energibristen.

Annons