Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-profilens attack mot Petra Malm – kräver hennes avgång: ”Passar inte”

10 nov, 2022, 10:30 
Petra Malm och Anders Öfvergård

Robinson-deltagaren är allt annat än nöjd med Petra Malms insats i programmet.

Annons
Här är alla programledare i "Robinson"!Brand logo
Här är alla programledare i "Robinson"!

Robinson har varit ett välkommet äventyr ända sedan starten 1997. I 26 år har deltagarna kämpat mot väderskillnader, matbrist, intensiva ordväxlingar och krävande utmaningar.

Under åren har också tittarna fått se flera programledare komma och gå. När elitsoldaten Petra Malm ersatte Anders Öfvergård inför årets säsong var hon relativt grön i rollen som programledare.

Petra Malm
Petra Malm.

Petra Malm hyllas

Men det tog lång tid innan hennes vistelse på Malaysia började uppmärksammas även i Sverige. Tv-tittarna var fullkomligt lyriska över hennes insats och öste beröm på sociala medier.

Annons

”Bästa programledaren! Petra är hård men rättvis och har ett stort hjärta. Det gav hon bevis på i Elitstyrkans hemligheter”, skrev en person.

Kritiken: ”Passar inte som programledare”

Däremot är inte alla deltagare lika tagna av Petra Malms insats. Sandra Cucarano, som även medverkade i fjolårssäsongen, säger till Hänt att programledaren aldrig förstod hur tufft livet på ön var och hur lite tid de hade att hitta mat.

– Det kändes som att hon inte hade förståelse för hur det var, hur mycket produktion det kanske ligger bakom som styr tiden. Men personligen tycker jag inte att hon passar som programledare för Robinson.

Sandra Cucarano
Robinson-deltagaren Sandra Cucarano har tröttnat på Petra Malm och vill ha tillbaka Anders Öfvergård.

Vill ha tillbaka Anders Öfvergård

Hade Sandra Cucarano fått bestämma så hade gärna Anders Öfvergård fått komma tillbaka till programmet och tycker det finns flera olikheter programledarna emellan.

Annons

– Hon är lite stel. Jag tycker Anders är bättre programledare än Petra just när det kommer till Robinson. Jag tyckte inte alls han var så hård, han var en karaktär men han gjorde det med glimten i ögat ändå. Medan Petra är lite stel. Det passa inte henne, hon är mer en soldat.

Anders Öfvergård
Anders Öfvergård.

Foto: TT

Annons