Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-profilens trista besked – lämnar Farmen med omedelbar verkan: ”VA!?”

31 jan, 2023, 09:00 

Anna Brolin reagerar kraftigt efter beskedet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vissa kan inte bärga sig att få prova på det traditionella bondelivet. I flera år har Farmen lockat nyfikna deltagare som är ivriga att få lära sig hur det är att leva utan både elektricitet och rinnande vatten.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Sedan två år tillbaka är det Anna Brolin som axlar rollen som programledare. Med tydliga direktiv ger hon de nyblivna bönderna uppgifter, förklarar tävlingsregler och visar hur bondelivet fungerar.

I potten ligger en halv miljon kronor, men för att ta sig hela vägen måste man klara av utmaningarna och intrigerna på gården i Skillingaryd.

Anna Brolin i rollen som programledare i Farmen
Anna Brolin har blivit trygg i rollen som programledare i Farmen.

Anna Brolin i chock

Längs vägen uppstår en hel del drama, och för vissa av deltagarna blir det alldeles för mycket att hantera bondelivet i kombination med alla intriger.

Annons

Under måndagens avsnitt rann bägaren över för Karin Kollberg och hon valde att lämna in sin storbondenyckel och åka hem, något som chockade Anna Brolin.

– Va!? Berätta mer! sa en chockad programledare.

– Det finns personer här inne som skapar situationer som inte finns och försöker provocera fram saker. Det känns så himla onödigt, för jag är verkligen en person som inte vill ha med drama att göra. Jag tror inte det kommer förändras och då väljer jag hellre att kliva tillbaka, svarade Karin.

Karin Kollberg
Karin Kollberg lämnar Farmen i TV4.

Flera lämnar Farmen i TV4

Chocken hann knappt lägga sig innan det var dags för nästa chockbesked. Även deltagaren Andreas Gauffin hade fattat samma beslut och valde att lämna programmet.

Annons

– Va!? Du ska också lämna? sa Anna Brolin.

– Det har varit lite slitningar, drama och så vidare, och jag märker att jag inte mår bra av det. Jag har börjat utveckla sidor som jag inte trivs med hos mig själv, svarade Andreas.

Andreas Gauffin lämnar Farmen i TV4
Även Andreas Gauffin lämnar Farmen i TV4.

Foto: TV4

Annons