Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

TV4-Steffos present till 5 månader gamla barnbarnet – för en galen summa

10 jan, 2024, 07:00 

Steffo Törnquist skämmer bort sitt barnbarn – och han sparar inte på krutet!

Annons

Den 26 juli förra året blev TV4-stjärnan Steffo Törnquist farfar för första gången – och han var fullständigt lyrisk över lilla Leiahs nedkomst.

"Det är alltid magi när ett nytt liv föds, när är en ny människa blir till. Att det den här gången var mitt barnbarn, min sons dotter, som kom till minskar inte den känslan av underverk ett dugg." skrev han i ett sms till Svensk Dam då.

Idag är hon blott fem månader gammal, och Steffo skämmer bort henne rejält!

Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”Brand logo
Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”

Steffo Törnquist ord om barnbarnet Leiah

Det är Steffos son Max och hans kärlek Derya som välkomnade sin förstfödda till världen. Och snacka om att hon är omringad av kärlek!

Annons

Och Steffo Törnquists är en riktigt stolt farfar. Dessutom noterade han redan första dynget att lillen var oväntat klipsk:

"Jag älskade henne innan hon var född och det tilltar. Dessutom är hon ursöt och har redan första dygnet visat på ett starkt intellekt"

Steffo Törnquist, sonen Max och barnbarnet Leiah
Tre generationer – Steffo, sonen Max, och barnbarnet Leiah.

Visst är det något alldeles särskilt med barnbarn, som drottning Silvia så charmigt kallade det "livets efterätt"!

– Man har hela glädjen – men inte fullt ansvar. Så det är bara underbart. Och man får skämma bort dem mer än vad föräldrarna kan göra. Det är härligt! De är så söta, och hemskt roliga, sa drottningen i en intervju med Kamratposten.

Annons

Steffo Törnquist dyra present till barnbarnet

Just det där med att man kan skämma bort sina barnbarn kan Steffo skriva under på. Nu visar han upp sitt senaste lyxköp, som han planerar att ge till barnbarnet i studentpresent.

– Hon är ju hela fem månader nu och tiden går i en jävla fart. Det är min kompis, den amerikanske svenskättlingen och designgeniet David Oscarson, som gjort en HC Andersen-penna, med vacker svan istället för ful ankunge, skriver han på Instagram.

Steffo uppskattar verkligen David Oscarsons exklusiva designpennor – men smakar det, så kostar det. Alla hans pennor har rejäla prislappar, och det kan stiga beroende på kollektion.

Just den variant som Steffo köpt, som är en del av HC Andersen-kollektionen går bara att köpa via hemsidan om man skickar en förfrågan.

Men den säljs via andra återförsäljare för en hisnande summa på hela 66 639 kronor – snacka om bra present!

Foto: TV4/Instagram

Annons