TV4-stjärnan helt förändrad – kraftiga reaktionerna: ”Oj”

15 feb, 2023, 12:02 

Rickard Sjöbergs tilltag får alla att undra.

Annons

Den 18:e säsongen av Let's Dance väntar runt hörnet. Återigen är det dags för en rad svenska kändisar att bjuda upp till dans, bemästra avancerade danskonster och försöka hantera genrer som cha-cha-cha och tango.

Petra Medes stora nervositet i ”Let’s dance”
Petra Medes stora nervositet i ”Let’s dance”

För många blir det ett kärt återseende och en lördagstradition som inte tycks ha något stopp. Långköraren är en ständig tittarsuccé och folk verkar inte kunna få nog av de dansanta kändisarna.

Förra året var det artisten Eric Saade och partnern Katja Lujan Engelholm som kammade hem den åtråvärda glasskon, när de mitt framför ögonen på juryn dansade som om det inte fanns någon morgondag.

Eric Saade och Katja Lujan Engelholm i Let's Dance 2022
Eric Saade och Katja Lujan Engelholm fick lyfta den berömda glasskon i förra säsongen av Let's Dance.

Rickard Sjöbergs insikt efter alla år

Men nu är det nya tider och dags för nya dansare. Den kommande säsongen deltar Johanna Lind Bagge, Charlotte Kalla, Tone Sekelius, Rickard Sjöberg, Andreas Wijk, Nilla Fischer, Johan Jureskog och Renaida Braun.

Annons

För många väntar ett nytt äventyr utan dess like. Rickard Sjöberg har exempelvis aldrig äntrat ett dansgolv förut och han har redan märkt av påtagliga förändringar i den vanligtvis dansstela vardagen.

– Jag har i alla år, sedan jag var liten, väldigt framgångsrikt och konsekvent undvikit dansgolv. Jag har inte mått bra där. Jag har känt mig i vägen och otymplig och uttittad, säger Rickard Sjöberg till Expressen och fortsätter:

– Men efter att jag tackade ja och har lyssnat på musik så har jag i mitt inre sett mig själv sväva fram och göra fantastiska saker på ett dansgolv.

Rickard Sjöberg
Rickard Sjöberg är en av deltagarna i Let's Dance 2023.

Rickard Sjöberg visar upp förändringen

Ja, Rickard Sjöberg verkar onekligen ta Let's Dance-äventyret på största allvar. Nu har han sprayat hela kroppen med brun-utan-sol, redo för att ta den klassiska vinjetten till programmet.

Annons

Resultatet visar han leende upp på Instagram.

”Snart är allt på plats inför viljettinspelningen”, skriver den berömda programledaren.

I kommentarsfältet är det många som är i chock över Rickard Sjöbergs plötsliga förändring.

”Oj oj oj”, skriver en person.

”Wow wow Snygg Rickard”, skriver en annan.

”Ska bli såååå kul att följa din dansresa”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons