Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-stjärnan Karl Fredrik tvingas agera – intima bilderna sprids på nätet

10 okt, 2022, 07:00 

Det var inte alla som uppskattade stjärnans drag.

Annons
Allt om Karl Fredrik Gustafsson!Brand logo
Allt om Karl Fredrik Gustafsson!

Att kunna nå tusentals personer med ett knapptryck är ett tveeggat svärd. När man snabbt vill sprida sitt budskap kan man lita på internets kraft – men det kan gå fel precis lika fort.

När TV4-profilen Karl Fredrik laddade upp bilder från en stökig fest kom mothugget snabbt – och han tvingades till att plocka bort de intima klippen.

Intima bilderna på Instagram

Det är Expressen som rapporterar om händelsen som ägde rum i början av september. Karl Fredrik Gustafsson och maken Petter Kjellén var bjudna på galej för att fira en nybliven 60-åring i Kåseholms slott.

För att säkra feststämningen stod lek på agendan, en aningen intim och otippad sådan. Gästerna skulle kasta ett föremål in i ett hål på en vägg, en klassisk lek på festivaler och fest.

Annons

Men föremålet som kastades, och måltavlan – ja, de var allt annat än klassiska. Det var en fejk-penis som skulle in i en tecknad rumpa.

Expressen skriver att Karl Fredrik på sin Instagram laddade upp klipp när han prövade lyckan i den vågade tävlingen, och ska dessutom passat på att skoja till det med rekvisitan ytterligare. Enligt sajten ska Karl Fredrik visat upp "juck-rörelser" och stoppat sitt egna huvud i måltavlan, alltså den målade rumpan.

Gästen uttalar sig – och sätter ner foten

Men det var flera personer som inte uppskattade det vulgära skojandet. Dels fylldes kommentarsfältet av folk som inte såg det roliga i Karl Fredriks skojande.

Dessutom fångades övriga gäster på film, som inte var särskilt glada över att deras bestyr förevigades och kablades ut inför Karl Fredriks drygt 150 000 följare. Karl Fredrik valde därför att plocka ner inlägget. Än idag finns dock skärmdumpar från den tokiga aktiviteten på internet.

Annons

– Det var roligt för stunden. Men en del tog illa vid sig, det är förståeligt och därför togs det bort, säger sambon Petter Kjellén till Expressen.

Det var inte bara yttre åskådare som hade sitt att säga om klippen på Instagram. En anonym festdeltagare som råkade synas på Karl Fredriks bilder, sätter också ner foten när Expressen kontaktar denne.

– Man kan inte lämna ut andra människor på det här sättet. Vi hoppas man tar rättelse efter det i framtiden. Det var säkert en läxa att ta med sig, säger en av deltagarna som själv hamnade på bild under tävlingsmomentet.

Karl Fredrik Gustafsson och maken Petter Kjellén.
Karl Fredrik Gustafsson och maken Petter Kjellén hade en härlig festkväll.

Foto: TT/TV4

Annons