Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-stjärnan Tony Irvings uppgörelse med okända maken Alexander Skiöldsparr

01 mar, 2024, 19:00 
Nu berättar Tony Irving hur det ligger till.
Annons

Den färgstarka TV4-profilen Tony Irving har många bollar i luften. Denna vår fick han ett lite luftigare schema, efter att kanalen valt att pausa långköraren Let's Dance, som han varit jurymedlem i sedan starten.

Nu har han valt att ändra om sin livsstil ytterligare. Här är hans nya beslut, som påverkar maken.

Produktionens fräcka drag – skämde ut Tony Irving på dejtBrand logo
Produktionens fräcka drag – skämde ut Tony Irving på dejt

Tony Irvings stora livsförändring – efter hektiska tiden

Tony Irving och maken Alexander Skiöldsparr gifte sig sommaren 2015, och bor ihop med hundarna i idylliska Norrtälje. Och på senare har jetsettern Tony insett värdet i att vara hemma, i lugn och ro.

Tony Irving och maken Alexander Skiöldsparr
Tony och maken Alexander trivs bäst i varandras sällskap.Hans Shimoda/TT

I fjol berättade Tony att han valt att trappa ned när det kommer till jobbuppdrag, för att få mer tid över till det som betyder mest:

Annons

– Året innan 2019 var jag hemifrån 82 kvällar – det är 164 dagar. Plötsligt under pandemin var det tvärtom, jag var hemma hela tiden. Jag har en så bra relation med min man och vi upptäckte att det är roligt när jag är hemma! Jag beslutade att jag inte skulle pendla så mycket, att jag inte skulle vara borta så mycket. Prioritera livet vi har nu, berättade Tony för Svensk Damtidning.

Trots det har Tony fortfarande många järn i elden. Han arbetar som danslärare, syns flitigt i rutan, har flera ideella uppdrag och åker regelbundet på dansresor.

Tony Irvings beslut med maken Alexander

Men nu har Tony återigen valt att ändra om sin livsstil, och det handlar om att han ska testa på hur det är att jobba hemifrån! Det är givetvis en stor omställning för Tony som farit och flängt i många år, och han kommer börja med tre dagar i veckan hemifrån.

– Känslorna är en blandning av förväntan och en smula oro - det är något helt nytt för mig att dyka in i. Men det som verkligen gör mig entusiastisk? Att se glädjen i Alex ögon när jag spenderar mer tid hemma, skriver Tony Irving på Instagram och fortsätter.

– Frågan är om han klara av att har mig hemma så mycket ? Vi få utvärdera när månaden är över. Skicka lite lyckönskningar min väg!

Foto: TT

Annons