Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-stjärnans känga till Steffo Törnquist efter mötet i Nyhetsmorgon: "Så jävla kaxig"

26 okt, 2023, 05:30 

Nu skickar TV4-stjärnan ut en riktig känga till Steffo Törnquist.

Annons

Tack vare sin frispråkighet och världsvana framtoning har Steffo Törnquist blivit en oersättlig profil i TV4:s Nyhetsmorgon. Ja, om det är någon som inte är rädd för att säga vad han tycker, är det just Steffo.

Men det är på gott och ont. Nu får Steffo smaka på sin egen medicin, efter att en TV4-profil skickar ut en rejäl känga till programledaren.

Jenny Strömstedts krav på Steffo TörnquistBrand logo
Jenny Strömstedts krav på Steffo Törnquist

Steffo Törnquist pik till Katia Mosally i Nyhetmorgon

Det är Katia Mosally som skämtsamt pikar Steffo i ett klipp som TV4 själva publicerar. Hon är aktuell som jurymedlem i Idol, och kammade nyligen hem hela vinsten i det nya TV4-programmet Förrädarna.

Och det var inför premiären av det sistnämnda programmet som hon gästade Nyhetsmorgon. Det är en slags psykologisk utmaning, där ett gäng kända profiler bor på ett slott ihop. Tre stycken utses till förrädare, och det är upp till de resterande trogna att lista ut vilka som inte har vitt mjöl i påsen. Förrädarna får sedan utföra ett "mord" varje natt, med målet att lura de trogna och inte bli utröstad.

Annons

Låter det svårt? Det tyckte inte Steffo Törnquist. I programmet brister Katia, som är förrädare, ut i tårar flera gånger och berättar att hon känner sig pressad. När hon gästade Nyhetsmorgon menade Steffo att han inte förstod varför hon var så känslomässigt investerad i det – det är ju bara en lek.

Katia Mosally
Katia Mosally kammade hem den spännande säsongen av Förrädarna.

TV4-profilens känga till Steffo Törnquist

Det uttalandet vill Katia nu att han ska få käka upp. I klippet får hon frågan om vem hon vill se i säsong två av programmet, och säger då Steffo Törnquist:

– Han var så jävla kaxigt och sa: ”Höhö, det är ju bara ett spel, varför blev ni så himla känslomässigt laddade?" säger hon och härmar Steffo.

Sedan riktar hon sig direkt mot kameran och pekar:

– Han ska vara med så får han se.

Ja, visst hade det varit spännande att se hur Steffo sköter sig i en eventuell ny säsong. I kommentarsfältet föreslås också namn som Leif GW Persson, Mikael Persbrandt, Zlatan, Camilla Läckberg och Mark Levengood.

Foto: TT/TV4

Annons