Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4 stoppar Gry Forssell – populära programmet ställs in: ”Olika förklaringar”

30 jan, 2023, 14:30 

Sommarkrysset har inte kommit tillbaka sedan coronapandemin – för Svensk Damtidning berättar Gry Forssell nu om programmet framtid.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Gry Forssell är en av Sveriges mest populära programledare. Hon har under flera år jobbat på Mix Megapol och synts i flera TV4-program som ”Körslaget”, ”Pokerfejs” och ”Sommarkrysset.

Gry Forssells mardröm – mitt i natten!Brand logo
Gry Forssells mardröm – mitt i natten!

De senaste åren har den så alltid morgonpigga programledaren dock mest hörts i radio, där hon tillsammans med sina vänner ständigt bjuder på verbal underhållning för bilisterna i rusningstrafiken.

Gry Forssell om Sommarkrysset 2023

Många hoppas så klart även att det ska bli en comeback i tv-rutan. ”Sommarkrysset” har inte sänts sedan 2019 på grund av pandemin, samtidigt som ”Lotta på Liseberg” och ”Allsång på Skansen” gjort comeback.

Och den som hade hoppats få se Gry Forssell på Gröna lunds sommarscen kommer bli besviken. Inte heller i år kommer hon dyka upp och bjuda på härliga gäster och kluriga sommarkryss.

Annons

– Nej, det verkar inte bli något i sommar heller. Det finns nog en rad olika förklaringar, det är som en samägd historia mellan TV4, Gröna lund och produktionsbolaget, säger hon till Svensk Damtidning.

Gry Forssell i Sommarkrysset
Gry Forssell var programledare för Sommarkrysset i 14 somrar, men programmet har inte varit på tapeten sedan coronapandemin 2019.

”Kan inte vara annat än glad”

Den folkkära programledaren verkar dock inte hänga läpp för det.

– Jag kan inte vara annat än glad. Jag har fått göra 14 somrar på Gröna lund. Man kan inte vara missnöjd att få uppleva så många roliga somrar på ”Grönan”. Jag älskar sommarkrysset och Gröna lund, så det vore jättekul att göra det igen, men jag klagar inte heller på att vara lite ledig på sommaren.

Gry Forssell säger att det eventuellt kan bli en tv-comeback till hösten, men det återstår helt enkelt att se. Under tiden kommer hon fortsätta med sitt vardagliga jobb.

– Jag har fullt upp med radion och satsar hundraprocentigt på Mix megapol.

TV4:s programchef Mia Lindqvist skriver i en kommentar:

”Det stämmer att det inte blir Sommarkrysset denna sommar, men inga beslut är fattade om hur det blir med programmet framöver. Det skulle kunna återuppstå en annan sommar!”.

Gry Forssell
Gry Forssell älskar att göra radio.

Foto: TT

Annons