Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4–profilen Rickard Söderberg plötsligt oigenkännlig – det här har hänt

13 dec, 2023, 19:30 
TV4-stjärnan Rickard Söderberg har förändrat sitt utseende drastiskt. Det här har hänt.
Annons

Rickard Söderberg har underhållit svenska folket i många år, inte minst med sin imponerande pipa! Med åren har han blivit en älskad profil, med många strängar på sin lyra.

Nu har Rickard ändrat om sitt utseende – och han är sig inte lik!

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Rickard Söderbergs utseendeförändring – det har hänt

Ja, det senaste året har Rickard justerat sitt utseende på flera olika vis. Dels för att det ska passa de olika roller han gör, men också för att det är snyggt!

Låt oss gå igenom det hela:

Annons

När Rickard var med i Let's Dance 2016 såg han ut som en riktig rockare – med helskägg, långt hår, och hans signatur-kajal i runt ögonen.

Rickard Söderberg
Rickard 2016.

Förra året visade han upp den nya looken som fullständigt chockade följarna: håret var kort och blont, och skägget var putsväck!

"För första gången på några decennium kommer jag få se hur min haka egentligen ser ut. Och jag bävar. Men allt för konsten… och för rollen som Askungen styvmor" Skrev han på Instagram då.

Annons

Förändringen togs emot väl:

"Hahaaaa du är ju för go. Vi saknar skägget dock." Kommenterade en av många följare.

Rickard Söderberg visar upp nya utseendet – igen

Och nu, eller ja, i slutet av sommaren. Då visade Rickard upp nästa drastiska drag! Det senaste året har han låtit håret växa ut igen, denna gång var det dock blekt.

Men nu rök det, och istället rockar han en tuppkam:

"Det kan ha varit feber från den gamla förkylningen som gjorde att jag var lite varm. Sen vet jag inte vad som hände. Anyway." Skriver han under klippet där han rakar av håret.

Annons

Han verkar trivas med looken, för på nya bilder ser vi att Rickard behållt de snaggade sidorna, och längderna i mitten. Men kanske får vi se nästa förvandling snart. I sommar ger han sig ut på turnén Gudar och gudinnor ihop med Marianne Mörck, och gör 12 föreställningar 28 juni -7 juli!

Foto: TT/Instagram

Annons