TV4:s besked: Petra Mede försvinner från rutan – mitt i graviditeten

01 jun, 2022, 18:00 
AvIndra Nordemar

Nu har gravida Petra Mede gjort sitt sista program.

Annons
Petra Medes stora nervositet i ”Let’s dance”
Petra Medes stora nervositet i ”Let’s dance”

Petra Mede dyker upp hipp som happ i tv-rutan – om det inte är som skådespelare är det som programledare.

Den senaste tiden har fokuset legat på årets säsong av Let's dance, som nu har nått sitt slut – och vid det här laget vet vi väl alla hur det gick? Ja, Eric Saade och Katja Lujan Engelholm vann finalstriden mot Filip Dikmen och Linn Hegdal.

I fjol tog Petra och David Lundgren över programledarrollerna i programmet, men strax innan premiären i år meddelade Petra att hon var gravid. Och det var en fråga om hon ens skulle klara av rollen ända till final, innan hennes bebis fick se dagsljus.

Petra Mede om pappan till dottern – och bebisen

Recept.se Nyhetsbrev

Petra har sedan en tidigare relation en dotter, Adeline, 9, vars pappa hon har en nära vänskapsrelation med.

Annons

– Adelines pappa och jag bor två minuter från varandra. Vi har en jättebra relation och han är en fantastisk förälder. Det är jag så glad för, har hon tidigare sagt till Hälsoliv.

Men hon har klargjort att det inte finns någon pappa med i bilden till bebisen i magen.

– Det här gör jag på egen hand. Som jag har gjort med så mycket i livet!

Petra Mede gör sitt sista program – mitt i graviditeten

Petra klarade sig till säsongavslutningen av Let's dance, utan några större problem i graviditeten. Däremot har hon samtidigt synts i ett helt nytt program – Hjulet, även där har hon varit programledare under våren.

Hjulet har spelats in under veckodagarna mellan livesändningarna av Let's dance på lördagarna – med andra ord har det inte funnits särskilt mycket tid till paus från jobb för Petra – även om det är så hon vanligtvis vill ha det.

Men att vara höggravid, ensamstående och jobba så hårt som Petra gör, måste vara ett tungt lass att bära många gånger. Därför försvinner nu Petra från rutan.

Annons

Hjulet har nämligen haft säsongsavslutning, och Petra ska ju föda inom en snar framtid – därefter väntar troligtvis lite mammaledighet!

Foto: TT

Annons