Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4:s beslut om Sofia Geites fortsättning i Nyhetsmorgon – osäkra framtiden

04 maj, 2022, 09:00 
Steffo Törnquist och Sofia Geite

Det är oklara besked om den omtyckta profilens framtid.

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Sofia Geite är en av alla populära programledare som morgonpigga tv-tittare får vakna med i TV4s Nyhetsmorgon. Under åren har hon dessutom synts lite senare i rutan, nämligen i Efter fem.

Men framtiden i Nyhetsmorgon är inte säkrad. Nu delar Sofia Geite med sig om beskedet.

Relationen till Jessica Almenäs

Sofia har faktiskt mycket att tacka sin hem-kanal TV4 för. Innan hon dök upp i rutan hade hon jobbat på kanalen en tid, och det var på jobbet som det slog gnistor.

Där träffade hon sportjournalisten Johan Edlund, som 2018 skulle komma till att bli hennes man. Paret har nu två barn tillsammans!

– Det var ett magiskt ögonblick att få gifta sig med sitt livs kärlek. Spänt och nervöst, men underbart. Det kom tårar. Och att få dela det med sina vänner var obeskrivligt, sa Johan Edlund då till Expressen.

Johan hade också ett förflutet med en annan kvinna vi är van att se i rutan, ingen annan än Jessica Almenäs. Men de tre kollegorna verkar inte ha haft dålig stämning i TV4-korridorerna.

Annons

– När Johan och jag träffades så jobbade vi alla tre på samma ställe. Vi har alltid haft en bra relation, Jessica är jättetrevlig och bra på alla sätt och vi. Det funkar jättebra, det är inga konstigheter, sa Sofia till Hänt tidigare.

Osäkra beskedet

Trots succén Sofia Geite gör i Nyhetsmorgon verkar framtiden inte vara skriven i sten. När hon får frågan, verkar inte hon veta själv om hon får fortsätta.

– Det är jättekul! Jag hoppas på att få fortsätta. Det ligger inte riktigt hos mig att få bestämma det. Men jag håller tummarna, säger hon till Hänt.

Och det är med största sannolikhet fler än bara Sofia som håller tummarna. Hon är nämligen oerhört omtyckt!

"Toppen! Du är så lugn i tal o sätt, avbryter inte några! Önskar se dig oftare i Nyhetsmorgon!" Skriver en person till Sofia.

"Fredagen börjar alltid så bra när Steffo o Sofia är i rutan, ni är så bra ❤️" Skriver en annan.

"Sofia är så söt och skärpt alltid." Skriver en tredje.

"Godmorgon bästa Steffo och Sofia. När två programledarproffs leder Nyhetsmorgon är jag med er hela morgonen. ❤️" Skriver en annan tv-tittare som uppskattar Sofia i rutan.

Foto: Instagram Sofia Geite, TV4

Annons