Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4:s bluff i sändning – Tildes ord i nya Nyårskaramellerna

01 jan, 2024, 19:00 

Allt är inte som det ser ut i TV4:s Nyårskarameller.

Annons

Det är nyårsdagen, vilket innebär att många bänkar sig framför tv:n och TV4. Det är ju dags att sammanfatta alla skratt, missar, och minnesvärda stunder på kanalen under 2023, med TV4:s Nyårskarameller!

Men det finns också en liten bluff som genomsyrar programmet. Här är sanningen.

6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!Brand logo
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Agneta Sjödin dyker upp i TV4:s Nyårskarameller

Årets Nyårskarameller har förändrats rejält. Ja, istället för att Agneta Sjödin leder programmet som hon gjort de senaste 26 åren, roddas det av Tilde de Paula Eby och sidekicken Edvin Törnblom.

Annars är det mesta sig likt, och Agneta dyker faktiskt upp i form av ett hologram för att visa sina mest minnesvärda stunder genom åren.

Dessutom blickar hon tillbaka på sina år med karamellerna:

Annons

– Allt var lite roligare i början, när det var så nytt och man fick ju dit såna gäster alltså! Jag minns något år när du var gäst. Vi pratade just om den där gästen som var där, det var Mads Mikkelsen. Han var ju med ett år och vi tyckte det var jävligt spännande, berättar Agneta.

Agneta Sjödin i TV4:s Nyårskarameller
Agneta dök upp trots allt!

Bluffen i TV4:s Nyårskarameller – mitt framför tittarnas ögon

Programmet är som vanligt fullsmockat med bloopers och dråpliga tv-ögonblick, med massa spännande gäster i studion. Carola Häggkvist, Benjamin Ingrosso och Babben Larsson är bara några av alla som dyker upp!

Annons

Ja, det är riktig feststämning i studion, och lyckan över att det nya året är här går inte att ta miste på. Men allt är inte som det ser ut.

– Varmt välkomna ska ni vara till 2024, och till TV4:s Nyårskarameller, inleder Tilde nämligen programmet.

Dessutom konstaterar man att Markoolio som gästar programmet fyller år, och det blir spontansång i studion. För visst fyller han år 1:a januari – men programmet spelades in långt innan det.

Nyårskaramellerna spelades in i mitten av december, alltså en bra bit innan 2024. Ett tidigt nyårsfirande för alla i studion, det vill säga!

Foto: TV4

Annons