Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Agneta Sjödin visar upp relationen med TV4-kollegan – efter alla rykten!

21 dec, 2023, 20:30 
Det har ryktats om Agneta Sjödins relation med en TV4-kollega. Nu väljer hon att visa upp relationen en gång för alla!
Annons

Agneta Sjödin har varit i strålkastarljuset lite mer än vanligt på sistone. Det hela tog fart när TV4 lät meddela att hon byts i ut det egna programmet Agnetas Nyårskarameller, mot Tilde de Paula Eby.

Många tittare blev besvikna, men Agneta är inte den som hänger läpp. Tvärtom – hon tar tillfället i akt att berätta om en relation!

6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!Brand logo
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Därför petas Agneta Sjödin från egna programmet på TV4 efter alla år

TV4:s traditionsenliga sammanfattning av året på kanalen är en riktig favorit bland tittarna, och i hela 28 år har programmet letts av Agneta Sjödin. Ja, det har till och med hennes namn i programtiteln.

Annons

Men nu blir det andra bullar. Programmet byter namn till Nyårskarameller och leds av Tilde de Paula Eby och Edvin Törnblom. TV4 berättade om beslutet för Svensk Dam:

– I år har vi beslutat att göra programmet på ett nytt sätt, med en ny programledarduo. Vi är glada att Agneta är med som gäst i programmet. Hon har gjort ett fantastiskt program under många många år. Vi hoppas att tittarna hänger med oss på Nyårsdagen i karamellerna.

Agneta själv gjorde klart att det var TV4:s egna beslut.

Tilde de Paula Eby och Edvin Törnblom
Här är den nya programledar-duon.
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Agneta Sjödin visar upp relationen med TV4-kollegan

Det hela rörde upp en hel del känslor. I Agnetas kommentarsfält började användare att ställa de två programledarna emot varandra, och det blev heta ordväxlingar.

Men nu tar Agneta död på alla rykten om en konflikt efter att Tilde ersätter henne, och gör det motsatta: hon visar en gång för alla upp vilken otroligt fin relation de har!

Såhär skriver hon på Instagram under en bild på de bägge:

– Julfika med Tilde i ett julruschigt Stockholm 🎅🏻🎄⭐️ Vi har kommit varandra närmare nu under den senaste tiden. Haft många fina och djupa samtal om livet och allt som händer omkring oss och i vår bransch bla.Vi pratar om vad som är viktigt och värdefullt i livet, vad vi kan påverka och inte och allt vi har att vara tacksamma över.Kram från oss! Ta hand om er och varandra.

Så underbart att se!

Foto: TT

Annons