Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Tvivel och paus i Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers relation

22 jun, 2021, 10:00 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgren är mer kär än någonsin i sin nya kille Christian Bauer. Men kärleken har inte alltid varit självklar. Nu berättar Pernilla om hur de träffades – och varför de tog en paus.

Annons
Här får spådamens oväntade ord Pernilla att bryta ihop – har helt felBrand logo
Här får spådamens oväntade ord Pernilla att bryta ihop – har helt fel

Den spirande romantiken mellan Pernilla Wahlgren, 53, och Christian Bauer, 55, är det nog få personer som missat. Pernilla ha flitigt delat med sig av sina överväldigande känslor för hennes nya kärlek.

Utåt sett har det nästan verkat som att paret föll pladask för varandra, men nu berättar Pernilla att det till en början inte var lika självklart som det är i dag.

Det är i Pernillas och Sofia Wistams podcast "Wahlgren & Wistam", som Pernilla för första gången berättar om hur det gick till när det nykära paret träffades.

Pernilla fick nys om Christian via gemensam vän

Christian Bauer är försäljningschef, men också modell, vilket innebär att han ibland blir sminkad professionellt – något som även hör till Pernillas yrke. Och det är på så vis de träffades.

– Vi har en gemensam vän som heter Fanny, jätteduktig makeup-artist, och det var hon som sa till mig någon gång när vi jobbade tillsammans, ”vet du, jag har en superkille åt dig”, berättar Pernilla i podden.

Annons

Till en början var hon inte intresserad och ska ha svarat ”tack, men nej tack, jag dejtar inte”. Men vännen lyckades ändå sälja in Christian som en "supermatch" och "toppenkille". Pernillas nyfikenhet började gro och hon bad därför om att se en bild.

– Så fick jag se lite bilder, ”nämen, fan, han ser ju jättetrevlig ut”, säger hon.

Dejtingappar – inget för Pernilla

Pernilla har länge varit nöjd med livet som singel och sin stora familj. Hon har dessutom haft svårt att hitta en man som intresserar henne, och dejtingappar är inget som har lockat.

– På appar som Tinder vet du ju inte med vem du skriver. Det kan ju vara vilken galning som helst. Men när du får höra från en vän att ”det här är en bra kille, jag kan gå i god för honom, han är supernajs”, då vet jag vad det är jag kliver in i. Och jag vet att det här inte är någon knäppis.

Annons

Pernillas och Christians paus ledde kärlek

Det verkar som att den gemensamma vännen även sålde in Pernilla till Christian, som bestämde sig för att ringa henne. Men Pernilla har telefonskräck så när samtalet kom fick hon panik.

– Jag vågade inte svara. Det tog lång tid innan jag ringde tillbaka. Vi började skriva, vilket var skönt.

Sedan rann det ut i sanden...

– Vi sågs på några dejter. Men det ledde faktiskt inte till så mycket. Vi tog en paus i dejtandet kan man säga. Jag hade så mycket jobb och kunde inte fokusera.

Men efter hennes tvekan insåg Pernilla att hon ville träffa Christian igen – och då kom vändpunkten. Pausen visade sig vara gynnsam.

De tog upp dejtandet och resten är historia.

– Något klickade. Kanske vi båda behövde den långa startsträckan, säger Pernilla.

Foto: TT / Instagram

Annons