Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tydliga markeringen från Parneviks – Filip Lamprecht är inte längre en del av familjen

04 aug, 2021, 15:02 
AvIndra Nordemar
Peg Parnevik och Filip Lamprecht var ett par i flera år, och dessutom stod han väldigt nära Miami-familjen. Men nu verkar det som att bandet är kapat.
Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Under den senaste säsongen av Let's Dance hann Filip Lamprecht och Linn Hegdal bygga en vänskapsrelation, och trots att programmet är slut har dansduon umgåts flitigt.

Filip och Linns nära relation har skapat mycket spekulationer. Flera har trott att det varit mer än vänskap mellan dem, vilket satte käppar i hjulet för Filip och Peg Parnevik som gjorde slut strax efter säsongen.

– Man är kvar alldeles för länge även fast det kanske inte är hundra procent rätt, det ska nog inte vara så här upp och ner om det är ”the one”, har Peg sagt om den turbulenta tiden i podcasten "Pillowtalk".

Och nu verkar det som att Filip inte längre är välkommen till familjen Parnevik.

Familjen Parneviks markering mot Filip Lamprecht

Vad som har hänt mellan Peg och Filip är fortfarande oklart, det verkar som att det forna paret gick i terapi och hade många problem att lösa, tills de slut gav upp. Men Peg har sedan uppbrottet hävdat att de fortfarande är vänner, men Instagram visar något annat.

Annons

Tidigare har syskonen Penny, Filippa, Pheonix och mamma Mia och pappa Jesper följt Filip på alla sociala medier, men nu har de avföljt honom, vilket Hänt var först med att uppmärksamma.

Filip har trots allt varit i familjens liv ända sedan barnsben, så vad han har gjort, eller inte gjort, för att familjen inte vill ha honom i sitt liv – ja, det är en bra fråga. En dag kanske vi får reda på det!

Foto: TT

Annons