Ulf Lundell avslöjar intima sexdetaljerna – med 33 år yngre partnern

18 maj, 2022, 15:00 
AvSimon Holm Stålhand
Ninna Prage, bild från 2010 och Ulf Lundell.

Ulf Lundell öppnar upp sig om kärlekslivet... kanske lite för mycket?

Annons

72-årige Ulf Lundell är högaktuell med släppet av böckerna Vardagar 6 och 7, som är baserade på hans egna vardagsbetraktelser. Den första boken tar oss tillbaka till september 2020, mitt under coronapandemin och läsaren får följa Lundells i hans vardag bland både sysslor och tankar. Tidigt i boken nämner Lundell sin 39-åriga kärlek Ninna Prage som N. Men till en början är Lundell osäker på sin kärlek till Ninna.

”Man kan föreställa sej ett förhållande med N. Men man aktar sej väldigt noga. Geografiskt är det svårt”, skriver han bland annat om Ninna som är bosatt i Stockholm.

Ulf Lundell
Ulf Lundell.
Recept.se Nyhetsbrev

”Nu tycks jag vara kär igen. I ännu en kvinna. Gentlemannen lutandes på dörrkarmen sippandes in, vuxna i 70-årsåldern skakar förstås på huvudet. Bättre borde man bete sig”, skriver han.

Annons

Detaljerna om sexlivet

Lundell delar också med sig av explicita detaljer från deras kärleksliv.

”Längesen man låg med huvud, ansikte, tunga mellan en kvinnas lår. Lite väl längesen. Det piggade upp”, skriver han bland annat.

”Kom då, säger N mjukt, och vill ha in mej i sej. När jag nu har haft den här för mej så sällsynta kvinnliga närheten blir jag så överrumplande och omsvärmande kär i allt vad kvinnor heter, märker jag”, skriver han senare i boken.

Det var i juli förra året som paret berättade att de funnit kärleken i varandra. Ninna Prage är en tidigare journalist som har jobbat på Aftonbladet, TT och Expressen. Idag jobbar hon som pr-konsult.

Annons