Uppmaningen till Lotta Engberg – efter Doktor Mikaels privata bild

Uppmaningen till Lotta Engberg efter Doktor Mikaels privata semesterbild

Lotta Engberg och Mikael Sandström njuter av en riktig kärlekssemester på västkusten och Doktor Mikael har delat med sig av några privata bilder från de ljuvliga dagarna. Och nu kommer en uppmaning från följarna på Instagram.

Slå på ljud

Sol, hav och färska skaldjur. Programledaren Lotta Engberg och Doktor Mikael gör många avundsjuka med sin kärlekssemester på Västkusten. Det här är första gången som de firar semester som ett etablerat kärlekspar och lyckan syns tydligt på de privata bilder som Mikael Sandström har publicerat på sitt Instagramkonto.

LÄS MER: Privata bilderna från Lottas och Mikaels kärlekssommar

Privata bilden från Lotta Engbergs och Mikael Sandströms semester

Till vardags är Lotta och Mikael sambos i en lyxig villa utanför Göteborg men för några veckor sedan lämnade de det bekväma livet för att ge sig ut till Mikaels fritidshus på ön Flatholmen, utanför Tjörn på västkusten. Huset, som Mikael själv har byggt, saknar elektricitet men ligger precis vid havet. På en av semesterbilderna ser vi Lotta som njuter av en skaldjurstoast i en avslappnad semesterstil, med vit t-shirt och jeansshorts. Och de som följer paret på Instagram kommer med en tydlig uppmaning till den hårt arbetande programledaren.

Lotta Engberg njuter av semester tillsammans med Doktor Mikael Sandström
"Njut av livet och varandra", skriver en av följarna.

"Njut i paradiset där", skriver en annan.

"Pigga glada Lotta. Hon förtjänar lite ledig tid hon med. Sånt bra jobb hon gör", tycker en tredje.

– Lotta jobbar hårt och det gör jag också, men när vi inte gör det tar vi gärna ut svängarna, har Mikael tidigare sagt till Aftonbladet.

I dag känns Mikaels och Lottas kärlek helt självklar. Men till en början var det många som blev förvånade när de fick höra om romansen. Till och med Mikael hade svårt att tro på känslorna till en början.

LÄS MER: Doktor Mikael varnas efter orden om Lotta Engberg i tv

– Inledningsvis var hela situationen absurd. Två människor som ses som inte känner varandra. En är kändis sedan barnsben och någon annan är en äldre doktor. Vad har vi gemensamt? Ingenting. Jag tyckte mest var var häpnadsväckande att vi överhuvudtaget pratade med varandra, har han berättat i en tidigare intervju.

LÄS MER: Därför säger Soldoktorn nej till Lotta Engberg

Foto: TT