Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Upprörda tittare säger ifrån efter bilderna i TV4: "Äckligt"

18 jun, 2024, 17:00 
Tittarna gillar inte vad de ser.
Annons

Att titta på Nyhetsmorgon medan man dricker morgonkoppen är en helig rutin för många. Dessutom är Nymo-fansen oerhört engagerade i vad som händer i programmet – och är inte rädda för att göra sina röster hörda.

Denna gång är det tv-kocken Erik Videgård som står i fokus, och rör upp rejält med känslor.

Jenny Alversjö om TV4:s chockbesked: ”Drabbar alla”Brand logo
Jenny Alversjö om TV4:s chockbesked: ”Drabbar alla”

Tittarna irriterade efter bilderna i Nyhetsmorgon

Stjärnkrögaren Erik Videgård är en flitigt återkommande gäst i Nyhetsmorgon, och oftast är det vännen och programledaren Jenny Alversjö som bjuds på hans kreationer.

Erik är oerhört populär i rutan – men det finns en detalj kring kocken som blivit något av en vattendelare: hans ringar.

Ja, för nu har det hänt igen. Efter att Erik Videgård gästat Nyhetsmorgon söndag för att rikta fokus på sommarens kalla såser reagerade tittare i kommentarsfält på att han bar ringar.

Annons

En användare kallar det för "äckligt", och någon annan tror till och med att han gör det med flit för att få en reaktion:

"Är det för att han vill retas han har alla dessa ringar på sig. Kocken alltså."

Erik Videgårds svar efter kritiken i Nyhetsmorgon

När det var dags att laga mat satte Erik dock på sig ett par handskar, något som flera tittare var snabba med att påpeka när kritiken haglade in.

– Ang kritiken kring den trevliga o kunniga kocken för att han råkar ha ringar. Tittar ni efter på alla kockarna i TV så hittar ni nog massor av grejer som de borde ha o inte ha. T.ex. långa äckliga hår, fingrar som slickas på o sen ner i grytan igen samt vissa som svettas ner i grytorna, så låt Erik vara som är en duktig man/kock, skriver en användare som rycker ut till hans försvar.

Annons

– Tillika så har Erik handskar så vad gör de att ringarna sitter under handskarna.

Svensk Damtidning har tidigare pratat med Erik Videgård själv om saken, som berättade att det är hans dotter som är silversmed som gör ringarna. Och han verkar inte ta särskilt hårt på kritiken:

– Det vi håller på med på Nyhetsmorgon är hemmamatlagning. Det har ingenting med restaurangmatlagning att göra. Jag vet inte hur många som tar av sig armband, klockor, ringar, desinficera händerna, sätter upp håret när man lagar vardagsmiddag hemma.

Foto: TT

Annons