Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Upptäckten i Melinda Jacobs nya bild på bebisen Izadora – 4 månader efter födseln

27 okt, 2023, 07:30 

Följarna reagerar kraftigt efter Melinda Jacobs nya bild på dottern Izadora.

Annons

Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Erikssons kärleksliv verkar vara något av ett självspelande piano. Kärlekskarusellen tycks aldrig stanna och det verkar vara en åktur utan några dalar.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

De har på kort tid hunnit med att flytta ihop, köpa nytt hus, förlovat sig, skaffat barn och nyligen kulminerade allt i ett kändistätt, omskrivet och storslaget bröllop i Vadstena Klosterkyrka.

– Det känns ju så klart fantastiskt roligt, pirrigt och stort. Det är nära nu så det börjar kännas i nerverna. Det har varit mycket planerande under ganska lång tid, sa Melinda Jacobs till Svensk Damtidning inför bröllopet.

Annons
Martin E-Type Eriksson och dottern Izadora
Martin E-Type Eriksson med dottern Izadora.

Melinda Jacobs drömresa med E-Type

Självklart fick även dottern Izadora vara med på ett hörn. Hon närvarade under ceremonin och på bilder kunde man se hur pappa Martin höll henne i famnen så hon inte skulle missa något.

Izadora fick även följa med på föräldrarnas bröllopsresa till Venedig. Melinda skrev lyckligt om resan, hur fantastiskt det var att få lite egentid med Martin och Izadora.

”Venedig va precis så vackert och romantiskt som vi föreställt oss. Vi hade fantastiska dagar tillsammans med ljuvlig mat och tid för varandra”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Annons

Följarna reagerar efter bilden på Izadora

Nu har Melinda delat med sig av en ny bild på dottern Izadora. Bilden är en Halloween-variant och i kommentarsfältet är det många som tycker att dottern är otroligt lik pappa Martin.

”Jag känner inte dig el Martin men måste säga att min första reaktion när jag såg bilden är; oj va lik Isadora är Martin”‚ skriver en person.

”Ja, nu ser jag vem lilltösen är lik. Pappa! ”, skriver en annan.

”Och lilla mini-Martins blick. (pappas ögon)”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons