Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

"Väder-Pias" okända privatliv – som tittarna inte känner till

Pia Hultgren

Vi är vana vid att se henne i TV-rutan men hur lever hon när hon inte står framför kameran?

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan
0:43

Efter reklamen: Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

(0:43)

Slå på ljud

Pia Hultgren, 56, även känd som "Väder-Pia", är en av meteorologerna som presenterar vädret i SVT. Hon har också synts i naturprogrammet Mitt i naturen.

År 2010 hade Pia även det ärofyllda uppdraget som bröllopsmeteorolog inför kronprinsessans Victoria och prins Daniels bröllop. Men hur lever hon privat?

Pia Hultgrens modeintresse

I jobbet som tv-profil ingår det att vara välklädd. Pia Hultgren är inget undantag. Hon imponerar med sina sina snygga och stilsäkra val varje gång hon syns i rutan.

Även privat gillar hon kläder och som expert på väder ser hon till att det finns plagg för alla väder och tillfällen i garderoben.

Pia Hultgren

Pia Hultgren är meteorolog i SVT.

Foto: Paul Hansen/DN/TT

Hon har tidigare visat upp sin rymliga walk-in-closet för Svensk Dam och berättade då att hon klär sig lite annorlunda privat än när hon jobbar.

– På arbetet är jag mer klassiskt klädd. Jag uppdaterar min arbetsgarderob då och då med passande plagg.

"Väder-Pias" aktiva privatliv

SVT-profilen lever ett väldigt aktivt liv tillsammans med maken Erik Lindgren, 55, och parets hund, jämtlandspointern Charlie.

Hon njuter av att gå på långpromenader med Charlie, som hon även jakttränar. På vintern åker Pia mycket skidor, ett intresse hon har kunnat kombinera med yrket. År 2008 fick hon specialuppdraget Vasaloppsmeteorolog.

Som ung deltog Pia Hultgren i olika seglarläger och har även en tid jobbat som styrman och instruktör. Ett intresse hon delar med maken. Paret är ofta ute och seglar tillsammans och för några år sedan tog de båten hela vägen till Rio de Janeiro.

På Instagram delar Pia ofta med sig av sitt privatliv, bilder på Charlie, från skidspåret och även ridturer dyker ofta upp i flödet. När Svensk Dam träffade henne för några år sedan studerade hon även klimat och energi vid sidan av arbetet.

– Jag är en nyfiken typ. Man ska aldrig slå sig till ro. Det är bra att förkovra sig, sa hon då till Svensk Dam.

Folkkära programledarens mystiska frånvaro – nu svarar SVT

Foto: TT, Instagram/vaderpia