Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om Laila Bagges och Niclas Wahlgrens relation – 7 år efter skilsmässan

09 okt, 2021, 06:00 
https://image.svenskdam.se/image-7273048?imageId=7273048&width=1320&height=1320&cropw=60.61&croph=52.24&x=28.57&y=9.36
Lars Johansson
Så ser relationen mellan Laila Bagge och Niclas Wahlgren i dag efter skilsmässan
När de blev ett par slog deras kärlek ned som en bomb i nöjes-Sverige.
Men när skilsmässan mellan Laila Bagge och Niclas Wahlgren var ett faktum blev den såväl infekterad som mycket offentlig.
Hur ser egentligen ex-makarnas relation ut idag?
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 39?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 39?

Det började så bra.

Laila Bagge, 48, och Niclas Wahlgren, 56, imponerade var för sig på dansgolvet i 2009 års "Let's dance" i TV4. Och i kulisserna sprakade det till rejält. Kändiskonkurrenterna fann varandra och en rejält uppslagen kärlekssaga tog sin början.

Laila Bagges och Niclas Wahlgrens uppmärksammade bröllop

De stora svenska mediehusen slogs om rättigheterna till Laila Bagges och Niclas Wahlgrens bröllop följande år och efter vigseln bar det av till drömresemålet Aruba. 2011 kom så sonen Kit, i dag nio år.

Men säg den lycka som varar för evigt.

I november 2014, efter månader av spekulationer om att allt inte stod rätt till i förhållandet, lämnade Sveriges då kanske mest kända par in ansökan om skilsmässa.

Niclas Wahlgren genomgick en svår tid efter separationen med Laila Bagge. Bland annat gick han i terapi. Tillsammans har paret sonen Kit, 9.

Niclas Wahlgrens svåra tid efter separationen

Laila Bagge skrev i början av 2015, efter en ledighet utomlands, på sin blogg:

Annons

"Att komma tillbaka från en fantastisk semester och ett lugn och genast bli insparkad i verkligheten av allt vad en separation innebär är rätt tungt. Jag känner därför att den här tiden för mig själv med barnen har varit viktig och nu känner jag mig återhämtad och starkare än någonsin".

För Niclas Wahlgren var det svårare.

Han kände sig lämnad och fällde senare elaka kommentarer om sin blivande ex-fru. I en stort uppslagen intervju i Aftonbladet gav han även sin syn på hur det gått till då äktenskapet kraschade:

– Jag är ju inte där, därför känns det viktigt för mig att vara ärlig utåt så att folk förstår att, hey, jag mår inte så himla bra. Jag tycker att det är hemskt, det är supertragiskt.

Han fortsatte:

– Och med det sagt förstår nog alla att jag är lämnad. Och det får man acceptera, men jag kan inte sitta och säga att det är kul eller bra. Lyckliga skilsmässor, vad är det? Jag tror inte det finns några sådana, det här är absolut inte en sådan.

Annons

– Det hon säger till mig är att det inte finns någonting kvar, hon är fast besluten, lycklig och går vidare. Det är klart att det gör också jätteont att höra.

Niclas Wahlgren berättade vidare för Aftonbladet:

– När man går igenom en livskris, som jag gör just nu, är man som mest öppen för förändring. Jag går både hos en psykolog för det mer långsiktiga arbetet och hos en psykoterapeut som kan ta det akuta, som finns till när man ligger i fosterställning och behöver hjälp. Det största jag skulle vilja förändra är att jag är för känslig och att jag har ett för hett temperament.

Laila Bagge medverkar just nu i Viaplays "Svenska powerkvinnor". Här är hela uppställningen: Antonija Mandir, Laila Bagge, Camilla Läckberg, Kristina "Keyyo" Petrushina och Mouna Esmaeilzadeh.

Vad händer när du mår som sämst?

– Det går väldigt upp och ner. Jag har stampat i botten ett flertal gånger, och klättrat upp. På botten blir man en liten blöt fläck på golvet och försöker andas, och säger ”hjälp, jag vill inte bli lämnad, stanna hos mig”. Man har inte kontroll över sin egen situation. Det är många som tar till destruktiva medel som att dricka alkohol, men för mig är det träning som gäller, att gå ut och springa. Jag är inte den personen som skulle skada mig själv, sådan självömkan får man inte ha så man tar sitt liv, det är fruktansvärt. Jag är inte där, det finns inte på kartan. Jag älskar att leva.

Annons

Laila Bagge tog illa vid sig av Niclas Wahlgrens utspel och deras relation blev frostig, kontakten med exet nästan obefintlig. För Tara berättade hon 2020 om känslorna:

– Det är klart att allt det där gjorde ont, jädrigt ont. Näst efter min mammas död var det nog den jobbigaste perioden i mitt liv. Det var så mycket spekulationer och folk är väldigt snabba med att döma, trots att det ofta finns två sidor av saken. Men eftersom vi har barn ihop ville jag inte ge min version.

Mitt under separationen träffade så Laila Bagge sin nya livskamrat, 18 år yngre Korosh Kananian, 30, som visade sig vara en klippa.

Laila Bagge med sambon Korosh Kananian. Hennes klippa och livskamrat. FOTO: Olle Sporrong/TT

Laila Bagge träffade sitt livs kärlek – Korosh

Deras dynamik visade sig fungera så bra att hon kunde vila i relationen på ett sätt hon inte tidigare kunnat.

Annons

– Jag har aldrig tidigare varit tillsammans med någon som gör mig så trygg. Vi är ett team. Jag är inte ensam om att behöva vara stark längre, utan vi växeldrar, sa Laila Bagge i en intervju med tidningen Tara och fortsatte:

– Tidigare har jag varit van att vara den som är stark och fixar allt, den som stöttar andra. Och när jag fallit är det mina syskon som plockat upp mig. Nu lever jag med någon som hela tiden backar upp mig.

Laila Bagge har tidigare varit öppen med att hon gärna hade fått barn med Korosh Kananian, men till Tara berättade hon att de planerna är nedlagda.

– Jag verkar inte kunna få fler biologiska barn, tåget har gått för mig, så nu lägger vi det på is ett tag. Vill Korosh ha barn om något år får vi lösa det. Kan gaypar få barn kan vi.

Hon och Niclas Wahlgren har fortfarande en gemensam nämnare – sonen Kit. Och det är han som är länken som gör att ex-makarna fortfarande har kontakt.

Annons

– I dag har vi en bra relation för såriga känslor lägger sig med tiden. Men ja, då kände jag mig otroligt ensam och utsatt, har Laila bagge sagt till Tara.

Till Hänt har hon sagt:

– Vi umgås ju inte direkt, säger Laila till Hänt.

– Vi har en bra relation för Kits skull men vi har ju liksom inte det så att vi hänger.

– Vi pratar i telefon om hämtning och lämning, that’s it.

Foto: TT

Annons