Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria Silvstedts lyxliv med mystiske pojkvännen

10 aug, 2020, 19:00 
Victoria och Maurice har semestrat på Franska Rivieran.
Victoria Silvstedt har en man i sitt liv. Men vem är han egentligen, denne Maurice Dabbah?
Annons
Busfröet Leonore – här rymmer prinsessan!Brand logo
Busfröet Leonore – här rymmer prinsessan!

Victoria Silvstedt är på egen hand en av Sveriges största utlandsexporter. Hon blev känd världen över när hon utsågs till “Playmate of the year”, och hon har fortsatt vara i ropet trots att karriären som utvikningsmodell är över.

Hennes kärleksliv fortsätter till exempel att fascinera. Många har ställt sig frågan: vem är den korte mannen som Victoria ofta dyker upp bredvid på olika mingelbilder?

Victoria Silvstedt – han är hennes man

Victoria Silvstedt och Maurice Dabbah har semestrat på Franska Rivieran.
Victoria och Maurice har semestrat på Franska Rivieran.

Mannen är ingen annan än hennes pojkvän, den schweiziske affärsmannen Maurice Dabbah. De bor ihop i en våning i Monaco, men Maurice föredrar att hålla en låg profil.

– Han vill inte vara med i media, och det kan jag förstå och respektera, har Victoria berättat för Expressen.

Annons

– Vi har liksom den intellektuella stimulansen. Annars blir man nog less på det yttre efter ett tag, man måste ha något mer att prata om än bara det ytliga.

Maurice har byggt upp sin imponerande förmögenhet på fastighetsmarknaden. Han kommer från en rik och framgångsrik familj som har haft affärssamarbeten i både Europa och USA. Han var själv inblandad i bygget av Americas Tower, den 211 meter höga skyskrapan mitt på Manhattan.

Victoria Silvstedt: “Det hände att jag var otrogen”

Så sent som i juni dök det upp bilder i världspressen på när Maurice och Victoria semestrade i Saint Tropez. De åt lunch på den exklusiva restaurangen Le Club 55.

Tidigare var Victoria gift med tv-journalisten Chris Wragge, men hon tröttnade på deras liv tillsammans.

– Det passade verkligen inte mig att gå hemma i vårt hus i Houston och inte göra någonting medan han jobbade långa dagar. I några månader försökte jag vara den perfekta hemmafrun och laga mat och greja, men jag blev för uttråkad. Vi försökte att ”sort it out” i två-tre år, men vi växte ifrån varandra alltmer. Och ja, det hände att jag var otrogen, berättade Victoria i Sommar i P1.

Annons