Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Videgårds relation med TV4-kollegan bekräftad – privata träffarna

16 feb, 2024, 13:00 
Erik Videgårds egna ord om relationen till kollegan Jenny Alversjö – efter träffarna i Nyhetsmorgon.
Annons

Vid det här laget vet de flesta att Erik Videgård är en fena i köket. Han kan laga en massa olika rätter, förklara fördelarna med vissa kryddor och har en fallenhet för vilka köksredskap som är lämpliga att använda.

5 saker du inte visste om Erik VidegårdBrand logo
5 saker du inte visste om Erik Videgård

Varje vecka ser vi honom laborera bland stekspadar, stekpannor och kastruller i Nyhetsmorgon, samtidigt som programledaren Jenny Alversjö står vid hans sida och frågar frågor som har med matlagning att göra.

– Det är väldigt roligt att få alla de här frågorna som jag får efteråt via Instagram. Dels är det alltid 400-500 nya följare och sen är det frågor om det som hänt i programmet. Det älskar jag att hålla på med på söndagarna, sa Erik Videgård till Svensk Damtidning i höstas.

Annons
Erik Videgård och Jenny Alversjö
Erik Videgård och Jenny Alversjö umgås även privat.Jari Kantola/TT

Erik Videgårds fina relation till Jenny

Erik Videgård känner sig hemma på TV4. Där har han en fin relation till flera kollegor, men det är ingen hemlighet att Jenny Alversjö kommit att bli en person han står lite extra nära.

De folkkära TV4-profilerna umgås även privat. Vänskapen är så stark och intakt att de även semestrar ihop, och förra sommaren delade de med sig av en härlig poolbild från ett solbeklätt Mallorca.

”Unik bild då jag är en total badkruka men måste erkänna, det var rätt härligt! Tack Jenny Alversjö för utmaningen”, skrev en lycklig Erik Videgård.

Annons

Jennys lycka med Erik

I dag, fredagen den 16 februari, var Erik åter vid Jennys sida i studion och bjöd på härlig mat. Det var något han verkligen såg fram emot, vilket blev tydligt när han i ett inlägg på Instagram skrev:

”Imorgon är jag hos Jenny A och lagar födelsedagsmiddag, hon får vila på söndag och jag får gästa härliga Maria Forsblom, ser verkligen fram emot det. Visst ses vi!? 7:58 - 12:00 på söndag”, skrev Erik.

I kommentarsfältet är Jenny Alversjö självklart framme och stöttar sin fine vän.

Annons

”Längtar Erik! Ska bli så kul att få fira”, skriver hon i en kommentar.

Foto: TT/Instagram

Annons