Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Wahlgren-familjens fajt – Pernilla tvingas ställs mot barnen

12 aug, 2023, 18:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Pernilla Bianca Benjamin
Nästan hela familjen är nominerade i Kristallen. Foto: TT

Nu ställs Pernilla mot Benjamin i Kristallen.

Annons

Det är nog ingen som har missat familjen Wahlgren/Ingrossos stora succé. Pernilla har tagit hela Sverige med storm med sin realityshow, där hon bjuder på allt och lite till.

Benjamins plötsliga utbrott på Pernilla – på öppen gataBrand logo
Benjamins plötsliga utbrott på Pernilla – på öppen gata

Wahlgren har tagit över underhållnings-Sverige

Hon har även ett eget klädmärke, egen show och har under sommaren haft ett av de mest prestigefyllda jobben man kan ha. Programledare för Allsång på Skansen, och även det gjorde hon med bravur.

Men det stannar inte vid Pernilla utan även barnens framgångar kommer en efter en. Äldsta sonen Oliver driver egen restaurang i centrala Stockholm och dotter Bianca har skapat sig ett helt imperium.

Med över en miljon följare på Instagram och hennes framgångsrika företag har hon blivit en av Sveriges största entreprenörer och influencers. Och Benjamin har skapat en riktig musikskatt och är just nu ute på turné med slutsålda konserter.

Annons

De syns flitigt i TV-rutan, Pernilla med "Wahlgrens Värld", Bianca med sin egna talkshow "BIANCA" och Benjamin som under våren sände den tredje och sista säsongen av sitt egna matprogram "Benjamins".

Ställs mot varandra

Pågrund av deras succéer tvingas de nu ställas mot varandra, nämligen i det stora TV-priset "Kristallen". Bianca är nominerad i två kategorier, Årets kvinnliga programledare och Årets underhållningsprogram. Benjamin är nominerad i Årets Livsstilsprogram, Tittarnas favoritprogram och Årets TV-personlighet där han möter mamma, Pernilla.

Det blir spännande att se hur tittarna röstar och vem i familjen som tar hem priserna, kanske blir det stel stämning vid matbordet efter galan? Nä det tror vi knappast!

Som tur är så är familjen kända för att peppa varandra och alltid stå vid varandras sida i både mot och framgång. De har allihopa lagt ut på Instagram och uppmanat följarna att rösta på respektive familjemedlem.

Pernilla la ut på Benjamin i deras gemensamma kategori och skrev:

"Min personliga favorit!", och fortsätter med sin egna nominering och skojar:

"Mamma får också vara med på ett hörn..."

Det är inte konstigt att Pernilla hejar på sin son och dotter i de olika kategorierna. Nu blir det spännande att se vilka som tar hem de fina priserna i Kristallen-galan som sänds på SVT den 28 augusti.

Annons