Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Wahlgrens dilemma – är inte längre kär "Måste träffa någon"

04 okt, 2022, 14:00 
AvIbraheem Alsalman

Nu öppnar folkära profilen om privatlivet.

Annons
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Linus Wahlgren har förstås en framgångsrik karriär. Han har lett olika projekt de senaste åren, allt från film- och tv-roller. Han har även fått spela teater med bland annat Stefan Larsson, Marie Göranzon och Peter Andersson.

I dag är han aktuell med en ny show tillsammans med syrran Pernilla Wahlgren, "Pernilla Wahlgren har hybris", som den heter. Man kan lugnt konstatera att han har en imponerande bredd.

Och den som följer Pernilla Wahlgren känner säkerligen till hennes goda väninna Jessica Wahlgren. Hon är makeup-artisten och nära vännen som ofta syns vid Pernillas sida, inte minst i realityserien Wahlgrens Värld. Trots efternamnet, är det inte frågan om en syster eller avlägsen kusin.

Jessica var nämligen gift med Pernillas bror Linus, och har två barn tillsammans. Paret är skilda sedan länge.

Annons

Linus Wahlgren berättar om kärlekslivet – och relationen till Pernilla

I en lång och öppen intervju med Aftonbladet berättar nu Linus Wahlgren om livet i allmänhet och karriären i synnerhet.

– Jag spelar ju tennis på hyfsat hög nivå och tävlar i olika serier och veteran-SM och sånt där. Så jag är med rätt mycket. Sedan har jag en dålig ländrygg. Jag går på lite rehab för att hålla den i schack, så att det skulle vara det som drar bort femman, berättar mångsysslaren.

Linus Wahlgren lever alltjämt ensam. Han och Jessica Wahlgren gick som bekant skilda vägar, men trots det är de goda vänner!

Wahlgren berättar att han njuter av att vara själv och poängterar att han inte har bråttom.

– Jag har inget förhållande, så då är det lågt då. Men å andra sidan är det ingenting som jag har några problem med. Jag trivs rätt bra med att leva själv. Jag har ju haft ett långt förhållande, som jag hade med mina barns mamma, säger han och fortsätter:

Annons

– Jag har alltid tyckt att det är rätt skönt att vara själv emellanåt. Jag har många vänner som är i min ålder som är själva och som känner typ “åh jag måste träffa någon, jag måste skapa familj”. Men jag har ju gjort den resan. Jag har två fantastiska barn, så jag får enorm mycket kärlek från dem och min familj.

Annons