Casper Janebrinks svåra ögonblick – får beskedet i tv: "Vad händer nu?"

20 sep, 2022, 14:00 
AvIbraheem Alsalman

Dramat – som alla missade.

Annons
Casper Janebrinks panik – här går allt snett
Casper Janebrinks panik – här går allt snett

Casper Janebrink behöver knappast en presentation. Janebrink är mångsysslare och tidigare i år gick han ut och berättade att han väntade barn med den 20 år yngre Therese Andersson.

Snart är det alltså dags för barnet att äntra världen. Och paret har redan gjort en plan för framtiden.

– Absolut, absolut. Vi har planerat att när barnet kommer så kommer vi bo tillsammans. Det är tanken, har Casper Janerbrink tidigare sagt.

Samtidigt har programmet Över Atlanten börjat sändas på Discovert och Kanal 5. Där är Janebrink en av deltagarna, tillsammans med bland annat fotbollslegendaren kennet Andersson, Linus Wahlgren och Loreen.

Recept.se Nyhetsbrev

Janebrinks svåra ögonblick – får beskedet i tv: "Vad händer nu?"

Redan under det första dygnet blir det dramatiskt när seglet går sönder och hela besättningen skakas om. Nu måste alla hjälpas åt att fixa en ny.

Annons

– Det är två olika storlekar, annars hade det varit enklare att bara byta, säger Casper Janebrink uppgivet när han upptäcker misstaget.

– Men det är helt sjukt om vi har en segel som faktiskt inte passar. Jag blir så jävla förbannad, säger kaptenen.

Dramat utvecklar sig sedan när vädret skiftar om och det börjar regna.

– Det som gör mig stressad är att inte veta vad som komma skall. Jag är väldigt noga med tider och planerar gärna. Om det inte finns ett schema så blir jag stressad, jag behöver veta: vad händer nu?, säger Janebrink.

Det som gör hela operationen svårare är att de flesta av besättningen är oerfarna. Men sedan tar de tag i problemet och visst var det en enorm anspänning – alla försökte hjälpa till.

Till slut lyckades de få in en kapell och allt lugnade ner sig en aning.

Casper Janebrink tar sedan tag i matlagningen och till middag blir det stekt ris med grönsaker

– En båtspecial. Jag har aldrig lagat det här förut, så det blir spännande. Jag får kalla det för Caspers och Kennets (Andersson) broccoliris, avslutar den folkkära mångsysslaren, Casper Janebrink.

Annons