Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Wahlgrens pik till ex-frun – inför alla: "Är helt..."

20 apr, 2022, 12:00 
Linus Wahlgren ger en pik till exfrun Jessica.
Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Den som följer Pernilla Wahlgren känner säkerligen till hennes goda väninna Jessica Wahlgren. Hon är makeup-artisten och nära vännen som ofta syns vid Pernillas sida, inte minst i realityserien Wahlgrens Värld. Trots efternamnet, är det inte frågan om en syster eller avlägsen kusin.

Jessica var nämligen gift med Pernillas bror Linus, och har två barn tillsammans. Nu är det forna paret skilda sedan länge, och har en bra relation med varandra.

Men de ryggar inte bort från lite tjuvnyp på sociala medier, precis som Linus gjorde nu...

"Stor sorg"

Linus och Jessica gifte sig 2007 efter att ha träffats första gången på en fest. Relationen växte och blev till förälskelse, och ex-maxarna slog sina påsar ihop. Fem år och två barn senare gick de skilda vägar, och Jessica har i efterhand berättat sanningen om relationen.

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, sa Jessica i Bathina – en podcast.

Annons

Även om vänskapsrelationen funkar bra, och Jessica och Linus kommer bra överrens idag är skilsmässan något hon kan sörja.

– Sen så är det ju en stor sorg. Det kommer jag alltid tycka, att vi inte lyckades hålla ihop familjen, sa hon i samma podcast.

Nu lever Jessica lycklig med före detta tennisproffset Magnus Norman, och Linus Wahlgrens civilstånd är okänt.

Skämtsamma piken – helt öppet

Det före detta paret har som sagt en alltjämt god relation, och skojar ofta med varandra på sociala medier. Nu såg Linus sin chans till en skojig pik – och tog den.

Han visade upp kontakter i hans mobil, närmare bestämt sina nödkontakter. Men något har blivit tokigt – komikern Per Andersson är automatiskt uppskriven i hans mobil som sambo, och exfrun Jessica som assistent.

”Väldigt oklart varför jag har Per Andersson som en av mina nödkontakter i telefonen. Ännu konstigare är att han benämns som ”sambo”. Att Jessica Wahlgren står som min ”assistent” tycker jag dock är helt rimligt”, sa Linus då enligt Expressen.

Annons

Jessica verkar dock vara införstod på jargongen, och tog inte illa upp av det lustiga skämtet, hon valde att själv dela storyn för sina följare.

”Till din tjänst”, skrev hon följt av skratt-emojis, enligt Expressen.

Foto: TT

Annons