Jessica Wahlgren på lyxsemester – efter makens tunga besked

Jessica Wahlgren på lyxsemester – efter makens tunga besked

Jessica Wahlgren och dragit iväg på lyxsemester efter pojkvännens tunga besked.

TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin
1:09

Efter reklamen: TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin

(1:09)

Slå på ljud

Makeupartisten Jessica Wahlgren, 45, och skådespelaren Linus Wahlgren, 45, gifte sig 2007 och har sedan dess fått barnen Linn och Colin ihop.

Men fem år efter bröllopet fungerade det inte längre och paret bestämde sig för att skiljas.

För några år sedan hittade Wahlgren sin nya kärlek i form av det tidigare tennisproffset Magnus Norman. Norman var rankad tvåa i världen som bäst och spelade två grand slam-finaler. Efter karriären grundande han tennisakademin Good to great. Där träffade han Jessica Wahlgren som han bestämde sig för att fria till under förra året.

Nu har paret åkt iväg på en romantisk lyxsemester till spanska Marbella under påsken.

"Enjoying vacation and creating memories together with friends in our second home Marbella", skriver Magnus Norman på Instagram i samband med en bild på sig själv och Jessica.

Jessica Wahlgren försvann på lyxsemester – efter makens tunga besked

Paret verkar njuta av det fina vädret, men detta efter en tungt besked från maken. Magnus Norman publicerade ett Instagraminlägg tidigare i år där han skriver om en operation han gjorde för tre år sedan. Tennisspelaren hade under karriären problem med sitt knä och tvingades till att ta till åtgärder. Norman gjorde en så kallad Osteotomi.

"Vid en Osteotomi så vinklar man helt enkelt om benet så att överbenet och underbenet möts på ett annat ställe. Man belastar om benet så att den skadade ytan inte exponeras. Detta gör man genom att kapa underbenet och vinkla om det", skriver han.

Magnus Norman har drabbats svårt efter operationen och kan inte springa, men den tidigare tennisstjärnan verkar njuta av livet ändå tillsammans med sin hustru Jessica Wahlgren. Nu leker livet för paret i Marbella som ska gifta sig i sommar.

”Fan vad jag är kär i den här mannen. Han ser mig, lyfter mig, skrattar åt mina dåliga skämt, så ödmjuk att jag själv framstår som skrytig (fast jag sällan är det… tror jag). Så snäll, omtänksam, rolig, vass, social, full av energi, brusar aldrig upp, lugnar mig när jag gör det, löser alla mina problem utan att jag ens behöver be om hjälp, får mig att känna mig som den mest fantastiska människan på jorden och vackraste också. Jag kan inte fatta att vi ska gifta oss!”, skrev Wahlgren i samband med att Norman hade friat.

LÄS MER: Jessica Wahlgrens tunga besked – maken med känslosamt beslut

LÄS MER: Sanningen om Linus och Jessica Wahlgrens relation – 10 år efter skilsmässan