Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Yngre flickvännens utmaning med Tareq Taylor: "Vi påverkar varandra väldigt starkt"

11 jun, 2022, 13:00 
AvElham Mohamed
Sofia "PT-Fia" Ståhl och Tareq Taylor

Efter flera månaders spekulationer gällande relationen mellan Tareq Taylor och Sofia Ståhl kom den efterlängtade bekräftelsen av paret tidigare i år. Nu berättar flickvännen öppet om utmaningarna i relationen.

Annons
Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoriaBrand logo
Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoria

I våras bekräftade Tareq Taylor relationen med Sofia "PT-Fia" Ståhl till Aftonbladet. Turturduvorna träffades för första gången år 2019 under inspelningen av SVT-serien Lyckomaten.

De båda har skilsmässor i bagaget men har trots detta lyckats finna varandra i kärleksdjungeln.

– Även om jag visste att det var rätt sak att göra, och kände en viss stolthet över att jag vågade ta steget, så var det både sorgligt, pissjobbigt och det överlägset svåraste jag upplevt, berättar Sofia för Amelia.

PT-Fia talar ut om utmaningarna

I sin intervju med Amelia berättar hon om utmaningarna i livet och den svåra omställningen med att ha barn på halvtid.

Hon kommer självklart också in på kärleksrelationen med den folkkära mångsysslaren Tareq Taylor som inte är helt enkel.

Sofia Ståhl på Tareq Taylors lansering av Tareq Riesling
Sofia Ståhl fanns på plats vid Tareq Taylors lansering av sitt vin. Här visade paret upp sin kärlek för första gången. Foto: Johan Jeppsson/TT

– När något känns obekvämt så går vi in och analyserar det i stället för att runda saken. Det är härligt – och jobbigt, berättar hon för tidningen.

Annons

Enligt henne är paret väldigt lika till sättet i många situationer men trots detta är allt i relationen är inte en dans på rosor.

Komplikationen i relationen

Paret försöker dessutom bemästra konsten att få ett förhållande på distans att fungera. Och som vi alla vet så är inte det alltid så enkelt…

– Vi har turen att ha flexibla jobb, och att han ofta arbetar i Stockholm. Sedan är ingen av oss i behov av ett rutinartat vardagsliv tillsammans, men ja, ibland är det en utmaning att vara så långtifrån varandra när man längtar. Det funkar, men i förlängningen drömmer jag om mer tid tillsammans, säger hon till tidningen.

Ståhl berättar om utmaningen att behärska längtan efter varandra. Och i framtiden är förhoppningen, den samma som för de flesta par i långdistansförhållanden, nämligen drömmen om mer tid tillsammans.

Tareq Taylor har tidigare pratat om relationen i en intervju med Svenskdam.

Tareq Taylor
Tareq har tidigare berättat om kärleken för Svenskdam. Foto: Karin Törnblom/TT

– Jag är väldigt tacksam för Sofia. Hon är genuin, enkel och ärlig och sprider mycket glädje omkring sig. Det är oerhört viktigt med folk som vågar vara de dem är och som står upp för det, säger han.

Foto: TT

Annons