Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Yvonne Ryding avslöjar i intervjun – det var hennes livs största misslyckande

05 aug, 2022, 06:00 
AvSimon Holm Stålhand

Starkt av henne att berätta.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Under onsdagen var den före detta modellen och numera entreprenören, Yvonne Ryding, 59, med i en stor intervju i P4 Extra. Tillsammans med programledaren, Sanna Hermansson så hade de ett öppenhjärtligt samtal om Yvonnes liv och karriär.

De diskuterade även misslyckanden och det var på den frågan som Yvonne berättade öppenhjärtligt om sitt livs största misslyckande.

– Nu blir det mycket, säger hon i radiointervjun och samlar sig.

– Det är klart att det är skilsmässan, det var hemskt.

Skilsmässan hon syftar på var med skådespelaren Kjell Bergqvist, 69.

Berättade om den tuffa tiden

För mer än 20 år sedan gick det då Sveriges mest profilerade kärlekspar isär. Tidigare har båda berättat om den tuffa tiden – och vad som låg bakom. Det fann flera anledningar, vilket Kjell tidigare berättat om för Mitt i-tidningarna:

Yvonne Ryding
Yvonne Ryding.

– Delvis ekonomin, ett ganska vanligt trätoämne. Delvis inställningen till kändislivet. Det hände att jag mer eller mindre slängde ut journalister ur hemmet.

Annons

Yvonne Ryding har sagt om uppbrottet:

– Vi skilde oss av en anledning, och det är alltid en sorg och väldigt tråkigt.

Kjell Bergqvist har för Hälsoliv berättat om den svåra tiden efter skilsmässan:

– En skilsmässa är ju ingenting som går över på en dag. På ett sätt är det fortfarande en sorg, framför allt för barnen. Sandra och Nathalie var fem och nio år. Att se dem packa väskor varannan vecka var en jävla sorg. Ett par år innan och något år efter var det väldigt stökigt. Sedan dess har Yvonne och jag varit jättebra kompisar. Även om vi var osams i början hade vi hela tiden en gemensam strategi för barnen. Saker som var tillåtna hos pappa skulle också vara tillåtna hos mamma.

Annons