Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zara Larsson öppnar upp om sin vägran: ”Vill inte jobba med…”

27 jul, 2023, 19:00 
Felicia Plåt
Zara Larsson
Zara slog igenom i Talang 2008. Foto: TT

Zara Larsson berättar om sina krav för vilka hon vill jobba med.

Annons

2008 gick det in en gullig och självsäker 11 årig tjej på Talangscenen. Hon fick juryn att trilla av stolarna med sin stora röst och gick till final, som hon senare vann. Idag reser hon över hela världen för att uppträda på de största scenerna och har fans över hela världen.

Hör Estelle prata engelska – prinsessans stora talang!Brand logo
Hör Estelle prata engelska – prinsessans stora talang!

Zara i Sverige

Vi pratar såklart om popartisten Zara Larsson. Under sommaren har hon varit ute på turné och uppträtt på flera olika scener. Hon hann även med ett stopp i Sverige och hade en väldigt lyckad show på festivalen Lollapalooza i Stockholm.

Zara har alltid varit känd för sin skicklighet på scenen men hon har även skapat rubriker för att hon alltid vågar säga vad hon tycker och står upp för alla tjejer. Detta pågrund av att hon menar att hon har flera erfarenheter av att män betett sig illa mot henne eller folk i sin närhet. Vilket hon öppnar upp sig om i den brittiska komikern Leigh Francis tv-program ”Shopping with Keith Lemon”.

Annons

Zaras krav

Hon berättar om dåliga erfarenheter från musikbranschen och hur flera män har använt ett maktmissbruk, vilket tidningen Daily Mail rapporterar om.

– När jag var väldigt ung missbrukade folk sin makt en hel del. De gav opassande förslag eller rörde mig på konstiga sätt, säger Zara programmet.

Hon fortsätter med att berätta att det är tufft att vara en ung kvinna i musikbranschen vilket har lett till att hon nu ställer en del krav när hon ska jobba.

– Nu för tiden vill jag inte jobba om det bara är män i rummet. I början var jag bara med på det, säger hon och fortsätter:

– Jag vill åtminstone ha en kvinna i rummet. Jag skulle älska att göra ett album med bara tjejer, fortsätter hon.

Annons