Utspelet mot Zlatan efter bilderna med Helena: ”Säg nej”

Utspelet mot Zlatan efter bilderna med Helena: ”Säg nej”

Zlatan flyttar från Helena och barnen under en period.
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic, 39, är internationellt erkänd som en av de allra största fotbollsspelarna genom tiderna, men snart är han på gång med ett uppdrag av en helt annan sort.

När San Remo-festivalen, italienska motsvarigheten till Melodifestivalen, går av stapeln mellan den 2-6 mars kommer han vara på plats. Exakt vad han ska göra är ännu oklart, men det har avslöjats att han ska delta i ett sång- och dansnummer tillsammans med vännen och Bologna-tränaren Sinisa Mihajlovic, rapporterar Aftonbladet.

Zlatan flyttar från Helena – till lyxyachten

Samtidigt är det en viktig tid på säsongen för Zlatans klubb Milan, och han ska trots sin medverkan vara tillgänglig för match både den 3 och den 7 mars. För att lösa det logistiska ska han träna med en personlig tränare på sin lyxyacht, som han parkerar i hamnen och ska även sova på tillsammans med tre kompisar, skriver italienska tidningen Corriere dello Sport.

LÄS MER: Zlatan och Helenas miljonregn – deltar i mello

Zlatans partner Helena Seger kommer inte vara med honom under dessa dagar, och många är förundrade över att han prioriterar sin medverkan i Sanremo-festivalen på det här sättet.

En av Italiens mest kända tränare Fabio Capello har sagt till Corriere dello Sport att hade han fått bestämma hade han inte låtit Zlatan lämna laget för att delta i en tv-show.

– Jag skulle helt enkelt ha sagt nej till honom. Men här finns kontrakt som undertecknats vid olika tidpunkter, säger han.